resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11369
    daha hala bonservisinin azlığı tartışılıyor. milli takımın santraforunu satmak için komisyon verdik püüh falan deniyor. ya tamam çinlilerde para bol da adamlar gerizekalı değil ki. bi senedir sakatlıktan doğru düzgün maça dahi çıkamayan 30 yaşındaki oyuncuya bu saatten sonra kim 10-20 milyon bayılır?

    kasamıza 5 milyon euro girdiyse ben bunu büyük başarı olarak görüyorum. adamı komisyon falan neyse göze alıp çin'e iteledikleri için yönetime de teşekkür ediyorum. ben burak düşmanı falan değilim, galatasaray kariyeri boyunca ağırlıklı olarak destek verdiğim, sempatiyle yaklaştığım bir oyuncumuzdu ancak; olayı sprinterlik olan ve arka adelesindeki sakatlığı müzminleşmeye başlayan, artık verimi iyice taban yapan ve bunlara rağmen 2019'a kadar kapı gibi sözleşmesi olan bir oyuncunun o rezalet kontratından çıkmak bile büyük başarıdır.

    maç başı ve bonuslar hariç 10 milyon euro civarında garanti maaş taahhütünden kurtulmak bizim için burak satışındaki asıl espridir. üzerine bir de kasamıza 5 milyon euro girdiyse şükredelim. adamın şu haline gelen resmi teklif 8 milyon euro'ydu ama unutulmasın burak formunun zirvesindeyken fiorentina ve lazio tarafından istenirken yapılan teklif de aynen bu civardaydı, daha fazla değil.

    emekleri için teşekkürler, hayatının geri kalanında mutluluklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın