• 250
    öncelikle şunu söyliyim, stadyumu çok beğendim.
    konumu içimi gıcıklatıyor, rakı masasından kalkıp ilk taksi ile 5 dakika, devre arasında püfür püfür deniz kokusu. çıkışta çoğu insan için tek vesait ile dönü imkanı.

    gelelim işin gerçek tarafına.
    beşiktaşlılar tarafından resmen bir sidik yarışına çevrildi bu stadyum, yok şu yönden iyi, yok bu yönden iyi, bak ses daha akustik, bak akıllı bu, güvenlik kameraları dünyada yok falan filan.

    kardeşim stadyumu stadyum yapan nedir?
    1-taraftar
    2-zaferler

    sen 103 sene sorna adam akıllı bir stadyumda oynayacaksın ama taraftarların eski inönü'yü silmişler zihinlerinden. neden? hatırlanacak 1-2 kadehlik anıları var sadece. 100.yıl, barcelona maçı, son fenerbahçe maçı. bi maç daha gelmiyor benim aklıma. şimdi çok hevesliler yeni stadyuma geçmeye, çünkü yıkılan stadyumda kaybolan anıları olmadı.

    yeni stadyuma geçtiler, taraftar yok tribünde, ak gençlik 17. olağan kongresi var. bir kaç cılız muhalif slogandan sonra sessizlik ve takımı desteklemek var, açılışta askerlikte her cümleye komutanım diyerek başlayan astlar gibi "sayın cumhurbaşkanım" diye fiko var, maç öncesi maça gelenlerin yediği biber gazları var.

    bir tarafta yıkan dozerin anasına küfredenler,
    diğer yanda "yaa burası inanılmasss yıkılıyorrr" diyenler,

    bir yanda ıslıklayanlar, staddan kovanlar,
    diğer yanda saldır xxx diyenler,

    bir yanda arazisini devlete kaptırıp sesini çıkarmayanlar,
    diğer yanda devletten destek alıp, "sizinkini devlet yaptı" diyenler

    bir yanda zaferler
    diğer yanda hayaller

    bir yanda efsane
    diğer yanda kestane.

    nasip olursa bir gün deplasman yapmak istediğim, öncesinde iki kadeh rakı içip kalamar yemek istediğim stad. fazlası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın