resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 7962
    hamza hamzaoğlu hakkında hala entry girilmesi ve hala galatasaray taraftarını meşgul etmesi doğru değil. hamzaoğlu günahıyla sevabıyla maziye terk edilmelidir artık. hamzaoğlu'nu savunan çok azınlık bir yazar gurubumuz var ama çoğunluk beğenmedi beğenmeyecek. hatalarını sevaplarını sayıp dökerek nereye varılmaya çalışılmaktadır. genellikle de hamzaoğlu'nu savunan azınlıktaki yazarların bu işi sürdürdükleri gerçeği karşısında şunları belirtmekte fayda görüyorum.

    -hamzaoğlu konusu artık galatasaray'a zarar vermektedir. köpürtmenin bir faydası yoktur.
    -hamzaoğlu bursa'da başarılı demek görecelidir. bana göre yeterince başarılı değildir. kupada amedspor'a elenmesi affedilir gibi değildir.
    -büyük takım çalıştırmakla anadolu takımı çalıştırmak arasında fark vardır. çünkü büyük takımların rakipleri farklı motivasyonla oynarlar.
    -hamzaoğlu galatasaray'da barınamamıştır. kimin gönderdiği değil gönderilmiş olması önemlidir.
    -şampiyonlar liginde çok başarısız olmuştur.
    -gönderildiğinde ligdeki puan farkının beş olması falan hikaye, takım müthiş bir düşüşe geçmişti ve bunun müsebbibi hamzaoğlu'ydu. bir kaç hafta sonra kopacağı açıkça belliydi ve zaten bu nedenle gönderildi. tıpkı kendi gelişinde olduğu gibi bir başka hoca ile yeni bir çıkış yakalayabilir miyiz düşüncesi yönetimi bu tasarrufa itti. yani umut ile ilgili açıklaması sadece son damlaydı.
    -transferdeki affedilemez hatalarını sayıp dökmenin de faydası yoktur.

    bursa'da galatasaray'ı geçme motivasyonu ile hareket ediyor. bu kısa vadede ona başarı getirebilir ama bu uzun vadeli olmaz. zaten bilgiye dayalı bir antreman metodu ile takımını yüksek kondisyon ve yüksek kaliteye kavuşturamadığı için galatasaray taraftarınca benimsenmemiştir.

    çok uzattığımın farkındayım ama sözlük yazarlarından ricam hamzaoğlu konusunu gündemden düşürmeleridir. çünkü bu konu artık takıma zarar vermektedir. yeni teknik direktörlerimizi etkilemektedir.

    hamzaoğlu henüz genç bir teknik adam. öğrenecek çok şeyi var daha. düşünün ki şenol güneş 2010 yılına kadar büyük hatalar yapıyordu. hala yapıyor ama yine de hatalarını minimize etmiş en iyi teknik direktördür. yani öğrenmek için hamzaoğlu'nun önünde uzun yıllar var. bekleyip görelim.
    -
App Store'dan indirin Google Play'den alın