• 4715
    günümüz şartlarında ulaşım açısından atatürk olimpiyat stadından hallice bir durumdadır. beş yıl içinde çözülemeyen bir ulaşım sıkıntısı kabul edilemez. elbette beşiktaş ve kadıköy kadar merkezi değil ve ulaşımda birden fazla alternatif bulunmuyor ama bir tane de kesin çözüm diyebileceğimiz bir yol yok.

    örneğin beşiktaş vodafone arena için anadolu yakasından deniz yolu ve kara yolu ile ulaşım çok kolay, keza kadıköy ülker arena için de bu durum avrupa yakasından deniz ve kara yolu ile ulaşım mevcut. ali sami yen arena için ise elde sadece kara yolu var ve köprü yolu ile neredeyse birleşik. bu da o gün maç ile ilgisi olmayan kişilerin dahi trafiği olumsuz etkilemesine neden oluyor. anadolu yakasındaki bir taraftar stada ulaşabilmek için en az 2-3 saat gibi bir sürede çeşit çeşit aktarma ya da direkt tem otoyolunu kullanmak zorunda. dönüş ise ayrı bir eziyet. 50 bin kişiyi sadece bir metro ve karayolu ile bir anda çıkartmak kimin aklına gelmişse tebrik ediyorum. kaldı ki diğer stadlardaki gibi maça erken gidip ya da maçtan sonra yoğunluğun azalması için zaman geçirebilecek bir yer de yok.

    çoğu zaman mecidiyeköyde kalıp 40 bin kapasiteyle kalmayı tercih ederdim diyorum.

    sonuç olarak çevresinin ve ulaşım sorununun bir an önce hızlı bir şekilde çözülmesi gerekir ki atmosferin ve stadın güzelliğinin bir anlamı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın