• 239
    eger cekilen video kaydindaki ses kalitesiyle bir alakasi yoksa akustik pek iyi gorunmuyor. ses yanki yapip ugultuya donusecegine emilip kayboluyor gibi. bok atmak icin falan soylemiyorum gayet guzel stad. dis gorunus olarak bizim stada bin basar. ancak ozellikle akustik olarak arena'da yapilan o ilk tezahuratla alakasi yok olayin. onbirlerce insan tezahurata katiliyor ve cikan ses bu kadar.. maalesef akustik isi olmamis. ama fiziki olarak gayet guzel bir stad. ben besiktas yonetiminin yerinde olsam farkli projeleri mumkun oldugunca cok inceler, bir sekilde kapasitenin 55 binin uzerinde olmasini saglardim. sonucta istanbul'un gobeginde stad yapiyorsun, futbol takiminin iyi gittigi her sezon 40 bin civari kombine satma ve muthis gelir elde etme imkanin var ve sen kapasiteyi 41000 ile sinirlandiriyorsun. .

    sonucta stad fiziki olarak guzel ancak hic turkiyenin yeni mabedi falan triplerine girmenin alemi yok. yeni olan ve hasretle beklenen her sey gibi bu stadyum da goz kamasririyor. amcak uc dort haftaya siradan bir stad haline gelecek gozumuzde.

    bu arada yillardir baska stadlarda surunen besiktas taraftari da evlerine donmenin coskusuyla makul olculerde sacmaliyor stad hakkinda. yok turkiye'nin en guzel stadiymis da falan filan. gorunus olarak velki ancak ambiyans olarak ve ihtisam olarak arena'nin yainda sonuk kaliyor su an bile.

    su da bir gercek ki stadin bitis zamanlamasi besiktas icin cok avantajli. eger iyi kullanabilirlerse tam fenerin tokezledigi zamanlarda yeni stad hevesiyle tribunleri dolduracak 40 bin seyirciye oynayacaklar ve bu ruzgar onlari sampiyon yapmaya yeter. ic saha avantajii hic kullanamadan bugunlere geldiler simdi buyuk bir avamtaja sahipler ve kendisine buyuk takim diyen bir kulubun boyle firsatlari kacirmamasi gerek.

    umarim sampiyon olurlar ancak stad konusunda hic heveslenmesinler bence. kafalardaki soru isaretleri ilk mac itibariyle sona ermistir diye dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın