• 34
    konyaspor tarafı maça çok iyi hazırlanmış. tribüne girenlere poljak maskesi verildi. maçtan önce, trafik kazası geçiren eski oyuncuları poljak geldi ve tribünleri sırayla selamladı. tribünlerde söylenen bir besteyi burcu güneş şarkı haline getirmiş. onu da çaldılar millet iyice gaza geldi.

    gelelim maça. konyaspor ilk atakta golü bulunca işler tam aykut hocanın ve benim istediğim kıvama geldi. fenerbahçe gerçekten bitmiş. maç boyu ceza sahasına bile girmediler doğru düzgün, içeriye neredeyse 60 tane orta açtılar. diego, josef ve nani ölmüş bitmiş zaten. ilk yarının sonunda saçmasapan bir gol attılar. 2. yarı fener bastırdı gibi gözükse de yine sadece orta açtılar. fernandao da illallah etti ve oyundan düştü. konyaspor her zamanki gibi hücumda kısırdı ama ali çamdalı çok güzel bir gol attı ve fişi çekti. sonraki 10 dakika tribünlerde şov vardı. fenerliler de bitse de gitsek havasındaydı. bu arada vitor pereira tam bir artist. daha 5. dakikadan salakça hareketleriyle ortalığı gerdi. çok gereksiz bir adam.

    valla ben maça eğlenmek için gittim. ama son 10 dakika baktım tırnaklarımı kemiriyorum. nasıl bir fenerbahçe düşmanlığı işlemişse artık ben de anlamadım. gollere de hunharca sevindim. maç sonu stadda şampiyonlar ligi müziği çalması ise yılın trollüğüydü :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın