• 13
    yeşil pasaportuma, 2015 nisanında süresi bittiği için küfretmeme sebep olmuş maç. ha bi de züğürtlüğüme tabi, o da ayrı bi sövme konusu.

    kanarya adaları gibi kuş uçmaz kervan geçmez bi yerde değil de fransa gibi kalabalık ve büyük bir ülkenin türklerin nispeten yoğun yaşadığı strasbourg bölgesinde oynanacağı için fazla baskı görmeyeceğimizi, hatta tarafsız sahada gibi oynayacağımızı düşündüğüm maç. strasbourg taraftarı fazla ateşli değilse bu durum ibreyi bizim tarafımıza bile döndürebilir, zira çok sayıda türk maça iştirak edecektir gerek gurbetten gerek sıladan. bir de bu adamlar evlerinde kötü deplasmanda iyi, bu adamları bu zaaflarından yararlanıp burda mağlup edersek ipekçi'de bunlara maç vermeyiz. hoca bunu kesinlikle iyi incelemeli, yani burda gerçekten kazanmaya oynamalıyız. ha sen kimsin de koskoca ergin hocaya tavsiyede bulunuyosun derseniz siz de haklısınız tabi. *

    alnımızın akıyla çıkıp kupayı kazanacağımızı düşündüğüm eurocup 2015-16 final serisi maçlarının ilk ayağı. allah'ım, bunu bize nasip et. amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın