• 2696
    son iki sezonki maaş tablosu şuradan görülebilir; https://twitter.com/...s/718457349346865155

    geçen sezonki maaş bütçesi 9.4 milyon euro. hepimizin malumu takımın yarısı sezon içinde kaçtı ya da gönderildi. sezonu 7-8 oyuncuyla tamamladık ve son yılların en başarısız performansı ortaya çıktı.

    bu sezonki efsane takımın maaş toplamı ise 5.5 milyon euro. izzet ve dorsey dışında başarısız, tutmayan oyuncu yok. onlar da gönderildi ve yerlerine curtis jerrells ile bernard james katıldı ki takımın bütçesinde ciddi değişim yaratmadı bu durum. nihayetinde nispeten dar ama derli toplu, herkesin rolünün belli olduğu ve koçla çok uyumlu bir takım var elde.

    bütçe bu sezonkinden daha fazla düşerse seneye büyük ihtimalle katılacağımız euroleague'de bir iddia sahibi olamayız ancak "idare eden" oyuncular yerlerine bir tık daha iyileri alınırsa en azından çeyrek finali zorlayabilir takım. zaten bu kadar başarıdan ve taraftar baskısından sonra bütçeyi düşürmek gibi bir şey yapmayacaklarını düşünüyorum. dolayısıyla başarılı olması için çok büyük bütçeler şart değil. parayı doğru harcadıktan sonra görüldüğü gibi başarı gelebiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın