• 42
    avrupa kupası final maçı ile sıradan bir lig maçının aynı derecede ilgi görmesini bekleyen kişiler tarafından gereksiz gereksiz eleştiri ve ithamlarda bulunulan maç. grup aşamalarından sonra karşıyaka'yı, ilk maçında 10 sayı fark yediğimiz bayern münih'i ve son engel olarak gran canaria'yı geçip finale ulaşmışız, adamlar gelmiş burada taraftarlık dersi verme çabasında.

    hayır bu her yerde böyledir, repütasyon denen bir kavram var, bildiniz mi? şampiyonlar ligi maçları bizim sikimsonik bir lig maçımızdan daha çok ilgi çeker mesela. veya bir barcelona-sevilla maçı barcelona'nın ispanya 2. ligi takımlarından badalona ile oynayacağı ispanya kupası maçına göre daha çok rağbet görür ve merak edilir. bunu kavrayamayacak bir durum yok. o yüzden lig maçına gelmeyen taraftarların avrupa kupası finali maçına gelmek istemesini dert edinmiş olmak buradan bakınca baya komik ve gereksiz görünüyor.

    bunca gereksiz konudan sonra maça gelecek olursak ise 22 nisan'daki ilk maçtan avantajlı bir skor ile bu maça çıkarsak oluşacak atmosferi dü-şü-ne-mi-yo-rum. strasbourg ve tüm fransız dostlarımız da finaldeki rakibimiz oldukları ve efsanevi bir atmosfere tanıklık edecekleri için kendilerini şanslı saymalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın