resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2949
    siyasete girerek herkes tarafindan degil de, sadece bazi kesimler tarafindan begenilmeyi göze almi$ eski futbolcumuzdur. aslinda belki de begenilip, begenilmemek umurunda bile degildir, belki de sadece i$ini yapmak istemi$tir, olamaz mi? hakan naif karakterli bir insandir ve oyuna gelmi$tir. siyaset hakan gibi yumu$ak karakterli insanlarin yeri degil.

    beni $ahsen siyasi görü$ü zerre kadar ilgilendirmiyor. zira bu onun görü$ü. saygi duyarim. beni hakan'in ilgilendiren tek yönü sari kirmizili forma altinda attigi goller ve uzun yillar ba$aridan ba$ariya ko$masi. yaptigi öldürücü presi, olmayacak yerden attigi kafa golleri ve kaçirdigi saç ba$ yolduran pozisyonlar. *

    hakan $ükür benim için orta saha'dan çekilen sert $utu ceza sahasi çizgisine yakin yerden kafasina çarptirip fener aglarinda gönderen gol makinasidir. iyi insandir, efendidir, cebinden oyuncu arkada$larinin maa$ini kar$ilami$tir. hayatinda iki kez hata yapmi$tir. birisi torino'ya giderek, ikincisi de siyasete atilarak ama bu yaptiklarinin yaninda devede kulak kalir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın