resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2953
    cemaatci degilim, fetocu da degilim. ne kadar cemaat, yapi, köse, kenar varsa alayinin a.k. benim dunya görusum ne sidikli chp'ye, ne zir cahil akp'ye ne de ne kadar politikaci ve siyasetci varsa hicbirine uymayacak, guvenmeyecek kadar baska bir görus.

    hakan sukur'den bahsediyoruz. bursa'dan gelip galatasaray tarihinin bence en buyuk golcusu olmus adamdan. uefayi kaldirmis, dunya ucunculugu yasamis adamdan. bu adam hakkinda yazarken, o amina koydumun a haber'inin aksama kadar yaptigi kuzu gutme, beyin yikama ve uydurma haberlerini, bir eli burun deliginde, diger eli kumamdada, atletle oturup osurukla koltuk curuten ve "devletin amuga goydular amuga goydumun paralelcülerü" diye söverken sigranin kulunu gögus killarinin arasina döken koyun adamlar gibi yorum yapmayin.

    devletin icine sizdi sanki hakan sukur. lan adamin neyini gördunuz? herif örnek karakter, örnek sporcu ve cok buyuk bir galatasaraylidan baska bir sey degil biz cimbomseverler icin. bugun hakkinda atip tutanlar basa gelmek icin kullandilar bu adami ve onun bu örnek kisiligini. sonra da bastilar tekmeyi.

    siyaseti karistirmayin su adamin galatasarayliligi ve futbolculugu hakkinda yorum yaparken. caliskanligini, efendiligini örnek alin. tv'de önune ne korlarsa kamil gibi inanip gelip burada hakan sukur gibi bir efsaneye gercek olup olmadigindan emin olmadiginiz bilgilerle atip tutmayin.

    bu adam hakkinda tek bir gercek var, o da sari kirmizi formayi giymis en buyuk ilk 5 bilemedin ilk 10 futbolcudan biri ve kral oldugudur. nereden mi biliyoruz? canli canli gözumuzun önunde yasatti bize bunlari o yuzden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın