• 2694
    dün oynadığımız mücadeleyi kısaca değerlendireyim kendi gözlemlerimle. ilk çeyrekte, ikinci çeyreğin bir kısmını dahil edersek sezonun en verimli basketbolundan birini oynadık özellikle hücumda, bireysel zorlamalarda olsa boş dönmemeye özen gösterdi takım, zaten gran canaria'da dış atışlardan buldukları muazzam yüzde ile ilk yarıda oyunda kaldı(sanırım %66'ile üç sayı başarısı sağlamışlardı.).

    üçüncü çeyrekler ise bu sene galatasaray maçlarının en sevmediğim anlarını barırdırır genelde dün de öyle bir üçüncü çeyrek oynadık. takım olarak çok verimsiz haldeydik. özellikle birde dış atış çizgisinde günümüzde değilsek* süründürüyor takım bizi. dış atışlarda çok sıkıntı çektik dün %21 başarı ile atmışız, %30'lara yaklaşsaydık bile rahatça bitirebileceğimiz maçlardan biri olurdu.

    uzatmalara giderse maç nerdeyse şansa kalıyor işleriniz. çünkü 5 faul'le oyun dışı kalan oyuncular oluyor, fiziksel açıdan yıpranmış haldeler, üzerine maç stresini de ekleyince bayağı korkuttular keratalar bizi. ama neyse ki finaldeyiz. bugünleri görmeyi takım, taraftar olarak çok istedik, alacağız da inşallah. gösterdiğiniz güzel performans için ayağınıza, ellerinize sağlık aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın