2015-16 EuroCup Yarı Final Rövanş Maçı
22:30
94 - 81
  • 30
    öncelikle;

    (bkz: bismillahirrahmanirrahim)

    allah'ım bu akşam galatasaray'ımızın finale çıkmasını nasip eyle. en önce sana inanıyoruz, en önce sana güveniyoruz. biliyoruz ki çalışanlara, çabalayanlara, alnının teriyle buralara gelenlere yardım edersin. onların çabalarını boş koymazsın. daha önce senin de inayetinle, yardımınla alnımızın terini ortaya koyarak birçok zafer kazandık, birçok kupa aldık. hem tarihinde bir sürü savaş görmüş, bir dolu çile çekmiş ülkemiz insanlarını sevince boğduk hem de diğer başka ülkelere umut olduk. dünyada bir devrimin başlangıcı oldu galatasaray. galatasaray'ın avrupa finalleri türkiye'nin, kendini kanıtlamak ve yeniden güçlülere başkaldırmak isteyen türk milletinin spordaki kurtuluş savaşı ayağıydı ve buralardan hep zaferle çıktık. biz inananların çabasıyla, senin de yardımınla.

    şimdi şanlı tarihimize bir sayfa daha eklemek istiyoruz. buralara gelebilmek için çok çabaladık, ne şike yaptık ne hakem ayarladık ne de dopingimiz var.

    bize finali nasip et. bize futbol ve bayan basketboldan sonra erkek basketbol için de avrupa kupası sevinci yaşamayı nasip eyle.

    amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın