• 20
    her ne kadar barcelona sempatizanı olsam da bir yerden sonra aşırı dominasyonun futbolun tadını alıp götürdüğü de bir gerçek. çünkü girilen pozisyonun, atılan golün tadı ortada bir rakibin varlığı söz konusu alınca daha bir tatlı oluyor.

    maça dönersek, barcelona maçın başında topu iki dakika boyunca rakibinin ayağına değdirmeyerek bir klasği yaptı ve maçın nasıl devam edeceğini önceden belli etmiş oldu. beklenen oydu zaten. ayrıca takım ne de olsa maçı kazanıyor bari ben atayım havasında maçın başında 4-5 tane uzaktan şut denemesi yaptılar.ilk gol ibrahimoviç’e de defansa da kaleciye de versen olur türünden bir kafa golüydü. golden bir dakika sonra da topu direğe vurdu ibra. barça klasik olarak rakip yarı alanda top çevirdikten sonra messi önce xavi ile ver kaça girdi sonra da klasını konuşturup

    ikinci golü attı. derken bir kornerin devamında karambolde ibra bu kez topuğuyla boş pozisyondaki milli takımımıza da gol atan gizli golcü pique’yi gördü: 3-0.. ilk yarının son yirmi dakikası biraz sesiz geçti diyebiliriz.
    ikinci yarı da sakin geçen maçı messi’nin slalomu bozdu, topu 90’a olmasa da 80’e temiz bir şekilde bıraktıktan hemen sonra yerini bir başka büyük futbolcu iniesta’ya bıraktı. yenilen o kadar golün üzerine santanderli serrano’nun hariha golü de kesinlikle görülmeye değerdi. barcelona’nın çok net bir şekilde domine ettiği bir ortamda santander’in bu güzel golünü izlemek hoş oldu.

    maçın nasıl geçtiğini bili etmek için verelim. topla oynama yüzdesi 87. dakikada 72-28’di. maç bittiğinde de çok farklı değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın