• 67
    sözlüğün belli bir kesiminin düşüncelerine ters olduğu bariz bir ifadeyi dile getirirken kullandığı üslup yanlış olduğu için ceza alan yazar arkadaşımızdır.

    peki bu arkadaş gibi düşünen, sözlüğün diğer belli bir kesiminin düşüncelerine ters olduğu bariz ifadeleri dile getirirken kim ne kadar dikkat ediyor?

    belli kesimlerden biri nefretini rahatça kusabilirken, diğer belli kesim genelde sessiz kaldıkları için en ufak savunma yaptıklarında, nick altı girip, diğer belli kesimle tartışma yaşadıklarında, sözlüğün genel kanısına ters düşen, provokatif bir ifade kullanmış gibi algılanıyor kanımca.

    camia olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde, her zaman savunduğu, kendi döneminde başarılı olduğunu düşündüğü hamza hamzaoğlu'nun gönderilmesinin ve ondan nefret edilmesinin yanlış olduğunu dile getirmesi provoke olarak algılanmıştır. ancak içinde bulunduğumuz durumda hamza hocanın gönderilmesinin payı olduğunu düşündüğü için başarısız olduğumuzda bunu dile getirmesini anlayabiliyorum.

    ben onun gibi düşünmüyorum. bence hamza hocanın yanlışlarının payı büyük bu hale gelmemizde. fakat ben kendisinin sözlüğü provoke etmek ya da trollük yapmak amacında olduğunu düşünmüyorum. düşüncesi bence yanlıştır fakat galatasaray sözlük yanlış düşünenlerin ceza aldığı bir yer olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın