resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Heerenveen
Yaş:41
Uyruk:Hollanda
  • 1045
    sezonun bitmesine 7 hafta kala hala fiziği eleştirilen fenerbahçe futbolcusu. evet bu adam transfer edildiğinde kimsenin sağlık raporu hakkında en ufak bi bilgisi yoktu ama robin van persie denilince eyvallah dendi. lig'de haftalar geçtikçe neden hazır olmadığı sorgulandı ki bu haftalarda genelde 70'den sonra oyuna dahil oluyordu. sonradan girdiği maçların bir ya da ikisine etki ettiğini görünce güzel bir algı yarattı ve ben neden yedeğim diye yaygarayı koparttı. e malum isim rvp olunca taraftarıda otomatikman arkanıza alıyorsunuz. işte fenerbahçe'nin düşüşü tam olarak burda başladı ve formda fernandao yerine yangını büyütmesini istemedikleri robin van persie aldı formayı.

    fenerbahçe'ye gelişinin ne şampiyonluk ne de kariyer planlaması ile alakasının olmadığı çok belli. sezon başı yatmaya geldi denilen samuel eto'o ligin tozunu attırırken van persie'nin bu halde olması can sıkıcı. ben olaya takım olarak bakmıyorum ama böyle kariyerlere sahip adamların şu hallerini görünce gerçekten içim acıyor.

    dün sosyal medyada dolanırken a haber twitter sayfası'nın ''bildiğin guiza'' başlıklı haberini gördüm ve içim biraz daha burkuldu. http://gss.gs/axF.jpg
    van persie form olarak bitik olabilir ama bu tür adamlara medya'nın böyle yaklaşması yanlış. biz ülke olarak malesef yıldız futbolcu izlemeyi hak etmiyoruz. sezon başı havalimanında davul zurna eşliğinde karşılanan adam şimdi fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmiş gözüyle bakıyorlar.

    medyada oluşan algıya dayanarak yani kendisinin hazır olmadığını düşünerek söylüyorum ki bu halde bir robin van persie şu an bizim takımımızda olsa belki şampiyonluk yarışında olmazdık ama bu kadar geride de kalmazdık. beşiktaş futbol takımı'nda olsa şu an ki performansından bişey kaybettirmezdi.
    fenerbahçe taraftarı bu adamı suçlamak yerine yönetimin takımı emanet ettiği vitor pereria'yı eleştirmeli. hamza hamzaoğlu ve galatasaray futbol takımı arasındaki ilişkinin tıpa tıp aynısı bu durum.

    ben kendisinin tamamen değil bir nebze hatalı olduğunu düşünüyorum. malesef suç robin van persie'yi oynatamayan fenerbahçe futbol takımının ve onu sezon öncesi hazır hale getirmeyen teknik ekibindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın