resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1025
    gerçekten aziz yıldırım ile aynı yemek masasına oturup oturmadığını merak ettiğim aslandır. kimse " bu sadece bir yemek, bayramlaşma, fasa fiso " demesin. eğer böyle bir durum varsa söylenecek tek şey budur; yazık!

    edit: lisbeth renkdaşım fotoğraflarının ve videolarının yayınlandığını söyledi. arda'nın galatasaraylığından gram şüphe ettiğim yok. fakat aziz yıldırımın gerek adnan polat ile katıldığı programda söyledikleri olsun, gerek mehmet topuz olayındaki çirkefliği olsu; bu olaylardan sonra asla yanyana gelmemeleri lazımdı. bunun galatasaray taraftarı(!) için ne kadar üzücü bir durum olacağını bilmesi gerekliydi. eminim bu karelerin yakalanmasında aziz yıldırımın büyük bir etkisi var. " galatasaray aldı başını gidiyor, ardayla bir yemek ayarlayıp magazincilere yakalanayım takımda dengeler bozulsun " diye düşünmediyse adam değilim. umarım arda çıkıp " ben profesyonel bir futbolcuyum, aziz yıldırımı insan olarak severim " demez.

    gerçekten çok üzüldüm. çok.

    edit2: dayanamıyorum, gerçekten içime oturdu. o programda azizin dediklerini unuttuk mu? böyle bi durum varken ortada gidip aynı masada yemek yemesi çok saçma. tamam telefonla falan olsa yine okey. büyüğüdür, spor adamıdır diye olur. ama galatasarayda bu kadar genç yaşta kaptan olmuş, 10 numarayı giymiş, metin oktayın çocuğu misali sevilmiş bir adam; onu 15 dakikada fenerli yapacağını söyleyen bir adamla görüşemez, görüşmemeli!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın