resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7913
    sürekli olarak eleştirmek amacıyla veya övmek amacıyla gündemde tutulmasını acaip gereksiz bulduğum eski teknik direktörümüz. isteyen kendisini eleştirmekte isteyen de kendisini övüp gelen eleştirilere yanıt vermekte tabi ki özgür; ama hamza hamzaoğlu üzerinden kısır diyalogların hemen her gün kendini yineliyor olması gerçekten garibime gidiyor.

    kısaca özetlemek gerekirse sözlüğün neredeye yarısı hatta daha fazlası kendisinin gönderilmesini olumlu karşılamakla beraber sonraki süreçte yönetimin hatalı teknik direktör tercih(ler?)i sebebiyle hamza hoca takımda kalmış olsaydı şu anda olacağımız yerden çok daha iyi bir konumda olacağında hem fikirdir diye düşünüyorum. takımın bulunduğu pozisyon tamamen hamza hocanın suçu demek ne kadar doğru değilse kendisi kalsaydı şöyle iyi olurdu böyle iyi olurdu demek de doğru değildir. hamza hoca'nın üzerinden ben şöyle demiştim, o zaman aksini söyleyenler ne oldu gördünüz mü veya ne alakası var hamza zaten herşeyin sorumlularınından birisi nasıl göremiyorsunuz minvalindeki kısır döngüden artık çıkabilsek keşke. olan oldu ve yaşandı bitti, her kim haklıysa bunun ne galatasaraya ne hamza hocaya ne de bizlere şu an bir faydası yok.

    galatasaray ilk defa hamza hoca gönderildikten sonra olması gerekenden çok daha kötü bir konumda değil. daha önce de galatasaray'ın hedeflerinden uzaklaşması sonrası taraftarın da kabullenişiyle birlikte lige çok erken havlu attığı dönemler oldu. en yakını 2010-2011 sezonu işte. dolayısıyla hamza hoca kalsaydı daha iyi durumda olurduk evet; ama konuşup tartışılması gereken konu galatasaray'ın o veya bu sebeple hedeflerinden uzaklaşması sonrası alay edilecek kadar kötü bir performans ortaya koymasıdır. ele alınması gereken konun bu olması gerektiğini düşünüyorum.

    son olarak kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim. kendi hataları sebebiyle galatasaray teknik direktörlük koltuğundaki ömrünün kısa geçtiğini düşünüyorum. kendisi umarım hatalarından ders çıkarmıştır. umarım galatasaray yönetim da kendisinin göderilişi sonrası yaptığı acemice hareketlerden ders çıkarmıştır diyeceğim ama hangi yönetim, ara ki bulasın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın