resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7908
    takımın bu halde olmasının sorumlularındandır. sezon ortası kovulup peşine yapılan hatalarla burada demagoji yapmak bana göre fazlasıyla boş.

    2014-2015 sezonu bittiğinde kendisine teşekkür edip yollayacaktık. bu kadar basit.

    sezon başı bütün taraftar umut bulut ve burak yılmaz ile bu sezon geçmez dedi, yerine forvet alındı mı? hayır.

    sabri sarıoğlu ile bu iş olmaz dedi. sonra ne oldu? açıklamaya gerek yok sabri beyin yaptıklarını. ayrıca devre arası apar topar sağ bek almak zorunda kaldık.

    taraftar melo' nun yerine değil yanına adam istedi. bu yapılmadığı gibi melo' nun yerini hakan balta ile doldurma girişiminde bulunuldu ve sonuç ortada.

    koca sezon bir yasin ile geçmeyeceği belli olmasına rağmen kanat oyuncusu alınmadı ve sonuç fazlasıyla ortada. bir ara aydın yılmaz ile 1 milyon euro karşılığı sözleşme yenileme niyetleri vardı. buna gülemiyorum bile artık midemi bulandırıyor.

    tüm bunlara rağmen gidip kadronun en gereksiz noktasına bilal kısa, jpk ve jose alındı.

    sen gidiyorsun adamı sezon başında yada ara transfer sezonunda değilde tam şampiyonlar ligi maçı öncesi kovuyorsun. yerine yardımcı bile getirmeyen mustafa denizli' yi getiriyorsun.

    bilal' e anlatır gibi anlatıyorum. taraftar dedi ki sezon başı yolla, mantıklı bir kaç transfer yap. bunların hiç biri yapılmamış orta okul öğrencisinden hallice kadro planlaması yapılmış daha sonra yerine mustafa denizli getirilmiş. sonra gelip burada demagoji yapıyorsunuz, bakın sizin yüzünüzden oldu diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın