• 14
    şimdi bu lafı biraz açalım da taraftar anlasın. yaz dönemi hatırlarsanız kulüp yönetiminden biri bir yıldız hakkımız vardı onu da poldi'den yana kullandık demişti. anlayacağınız ffp endişesiyle hamzaoğlu'na bütçe verilmedi, o da poldi-burak-umut ile sezonu geçirmeye mecbur kaldı.

    poldi'yi kanatta kullanan hamzaoğlu onu tek santrafora atmak istemiyordu çünkü tek santrafor olunca poldi rahat şut imkanı bulamıyor, top sürüp oyunu açamıyordu. elde burak ile umut kaldı. burak'ın düşüşünü, sakatlığın onu çok kötü etkilediğini bilen ve bundan memnun olmayan hamzaoğlu (u: ki burak gerçekten rezildi o ara, sadece top ayağıma gelsin de gol atayım diye geziniyor, gol de atamıyordu.) hiç olmazsa koşturmasıyla baskı kurmama yardımcı olur diye umut'u oynatıyordu. hatta bir yandan da burak küsmesin diye onun bokuyla uğraşıyor, sırf bu yüzden deplasmandaki benfica maçında oynattığı burak sıçıp batırdığı için, hiçbir mücadeleye giremeyip ezildiği için baskı yememize sebep oluyor, benfica bizi tokatlıyordu.

    zaten bu olaylardan sonra devre arası santrafor alınacağı haberleri çıkmaya başlamıştı, hamzaoğlu yönetimi ikna etmişti bu konuda. devre arasına kadar da umut'u psikolojik olarak korumak zorundaydı çünkü öyle veya böyle umut'a muhtaç kalıyordu. ki nitekim bu lafları söyler söylemez dursun bunu bahane edip taraftarın da desteğini arkasına alarak hamzaoğlu'nu kovdu. gelmiş hala bir sürü başlık altında yalan yanlış manipülasyon yapıyorsunuz. dilimde tüy bitti yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın