• 55
    bülent korkmaz ile ilgili söylediklerine katılmıyorum. teknik direktör falan olmadı bülent korkmaz'dan, olamaz da ama hamza hamzaoğlu konusunda sonuna kadar haklı. adam bir şeyler oturtmaya başlamışken sabırsız tüketim taraftarı dursun çöpüne adamı kovması için çanak tuttu. her takıma çatır çatır baskı kuruyor, gol atıyorduk, kazandığımız her derbi ise bal diye nitelendiriliyordu. kondisyon yüklenmedi denilen takım kondisyon takımı fenerbahçe'ye karşı saraçoğlu'nda 90 dakika diri durduğu için olcan'ın golü geldi.

    hamza topladığı incirleri savunmayı oturtamamasıyla berbat ediyordu ama bu çözülebilir bir şeydi. iç sahada ezdiğimiz, dış sahada ise kötü defans yüzünden tokat yediğimiz benfica şu an nerede, biz neredeyiz? aradaki farkı ben söyleyeyim. sabır, sabır, sabır.

    ben götümle gülmekten bıktım, götüm de yoruldu, ama tüketim taraftarı yorulmadı. tobias'a da diyorum ki hamza konusunda anlatmayı bıraksın. işi gücü öğütmek olan bir kulüp ve taraftarından uzun vadeli başarı gelmez. getirdiği altyapı hocasını as takımı çalıştırmak zorunda bırakan bir kulüten uzun vadeli hiçbir sikim olmaz. dilini boşuna yorma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın