• 199
    bu sene kupayı almamasına rağmen buraya kadar geldiği için tebrik ettiğimiz takım. bir diğeri basketbol kadın takımı. kupayı alsalarda tebrik ediyoruz buraya kadar gelselerde. tebrik kelimesini küçültüyoruz. zaten buraya kadar geldiği için o zaman tebrik ettik gene tebrik ediyoruz. neyse bu tabi takımın suçu değil. bu tek başına yönetimin suçu. amatör branşlar çok zor şartlardaburalara kadar geliyor. niye bu şartlar zor. neden rahat bir şekilde kadromuzun geniş olduğu, imkanların kısıtlı olmadığı bir ortamda neden buralara kadar gelemiyoruz.
    fb amatör branş takımlarına bak. çoğu kupa 1lerde final fourlarda ya da oraları oynama potansiyeli yüksek. imkanları iyi, zor şartlarda değil baya baya kolay şartlarda geldiler buralara kadar.
    galatasaray yönetimleri, komisyoncular, kişisel çıkarlarını galatasaray'ın önünde tutup galatasaray'ı sömürmekten asla çekinmeyenler... suçlu bu insanlar. hep oyunculardan-amatör branş oyuncuları- fedakarlık bekliyorlar. maaşlarından kısıyorlar ya da gönderiyorlar. kendileri gram fedakarlık yapmıyor. hala sosyal tesis derdindeler. insan gerçekten üzülüyor.
    buraya kadar geldikleri için tebrik ettiğim takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın