• 39
    http://galatasaray11.com/kadro/basliksiz-13707

    muhtemelen sahaya bu şekilde çıkacağız. bekler ve orta saha güzel, geri kalansa aynı diyeceğim ama sol bek için hakan balta sakat, olcan adın cezalı, sağ bek içinse sabri sarıoğlu sakat... yani mecburen linnes ve carol oynuyor zaten. stoperde chedjou'nun durumunu bilmiyoruz elbette ama bana göre koray'a şans verilebilirdi, keza semih'in düşük performansı devam ederken hala süre alması da bence yanlış.

    orta sahada selçuk ve sneijder sakat, bir zahmet emre-bilal-rodriguez izleyelim artık ama zorunluluktan bile olsa bu üçlüyü görmek güzel.

    ileride podolski'nin tek forvet olması daha mantıklıydı fakat bu işin teknik kısmı tabi, her ne kadar futbolda romantizme ve duygusallığa pek yer olmasa da tekniği bir kenara bırakalım, umut'u sahada görmek beni artık hiçbir koşulda ırgalamaz, kendisi müsaadelidir. o yüzden eleştiri yöneltemem ama riekerink yerine genç bir ismi oynatsa artı puan olurdu. yasin de yine semih gibi formsuz ama bir şekilde güzel goller atıp skora katkı sağlıyor. skor taraftarı değilim tabi ezdiği yüzlerce top ve bencilliği yüzünden hiç ettiği ataklar da ortada ama şayet podolski ileride oynasaydı iki kanattan biri illa yasin olurdu, şu durumdaysa yine bir başka genç isim denenebilirdi...

    hayırlısı olsun be ne diyelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın