• 12
    selçuk inan, jason denayer, sinan gümüş, hakan balta, sabri sarıoğlu ve wesley sneijder sakatlıkları sebebiyle, olcan adın ise kart cezası sebebiyle maçta oynayamayacaklar.

    valla sizi bilmem de, hem bu kadar eksik, hem de takımın durumu göz önüne alındığında 2.00 oran gayet iyi galatasaray için. bir de eskişehirspor ile oynanan önceki karşılaşmalara göz atın, daha iyi anlarsınız. lig sonuncusuymuş, şuymuş buymuş önemli değil, şampiyon olduğu senelerde bile hem iç, hem dış sahada eskişehir'e ne puanlar kaybetti galatasaray. hatta 2007-2008 sezonunda yine liderken kasımpaşaspor ile bir maçı vardı ali sami yen'de. kasımpaşa o sezon küme düştü, sezon boyunca hem maddi hem de oyuncu bazında çok sıkıntılar çekti, ama gelip galatasaray'ı ali sami yen'de 1-0 yenip gittiler.

    o yüzden galatasaray'ın adı yeter, eskişehir sonuncuymuş da kimmiş de, fark atarmış da geçin o işleri. takım en son ne zaman deplasmanda kazanmış, bu sezon durum ne, sakatlar cezalılar nedir diye bir bakarsanız oranın iyi bile olduğunu görürsünüz.

    gerçi bu oran iddaa'nın bir manipülasyon oyunu da olabilir. zira avrupa'daki bahis şirketlerinin oranları ile iddaa'nın oran sistemini kıyaslarsanız farkı daha iyi görebilirsiniz.

    bu entryi de bir kişiye karşı yanıt olarak değil, gerek twitter'da gerekse zaman zaman burada gördüğüm tuhaf değerlendirmelere yönelik yazdım. özellikle twitter'da o kadar boş insanlar var ki, düşünmeden yazıyor bazıları. ağzı olan konuşuyor.

    düzeltme editi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın