• 24
    gökhan gönül hukuk kurulu tarafından aklanmış hatta paklanmış olabilir ama bütün ülke futbolseverleri, dışarı sızan pis kokular nedeniyle kapalı kapılar ardında neler yapıldığını artık daha kolay tahmin edebilmektedir.

    bendeniz özellikle ispanya başta olmak üzere sporun her alanında ve dünyanın her ülkesinde doping yapıldığına inanıyorum. doping kontrolleri de ciddi yapıl(a)mıyor.

    ben şahsen doping tamamen serbest bırakılsın derim. hiç olmazsa doping kontrolü için gereksiz masraflardan kurtulmuş olunur. çünkü nasıl olsa güçlüler doping de yapsa onları yakalamak mümkün olmuyor.

    rusya'da ve türkiye'deki atletlerin hemen tamamına yakını, tenisçiler, bisikletçiler, halterciler hep dopingli çıkıyor ama ne hikmetse güçlü hiçbir futbol takım oyuncusunda dopinge tesadüf edil(e)miyor. barcelona, real madrid, chelsee, manu, inter, juve ve daha nice büyük takımda şimdiye kadar neden ciddi bir dopinge rastlanmamış?

    maskeli baloya gerek yok. insanlar birbirlerini kandırarak nereye kadar gidebilir. insanlığa/insanlığımıza yazık etmeyelim hiç olmazsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın