• 2676
    rotasyonu dardır, maç seçmek zorundadır, performans dalgalıdır ama ne olursa olsun takımdır. ayrıca çoğu sakin ve tecrübeli oyuncularıyla maç sonu topu eline teslim edeceğimiz net bir oyuncu olmasa da olumsuz tribün atmosferinden kolay kolay etkilenmeyecek soğukkanlılıkta oyunculara sahiptir. futbol takımımızdaki gibi tripcan ağlaklarla da dolu değildir. sahada salak salak ruh hallerine bürünen as oyuncu göremezsiniz. kötü de oynasalar susup işlerine bakmaya devam ederler. örneğin bugün schilb en kötü performanslarından birini sergiledi ama mücadele etmeye devam etti çok kritik ribaundlar aldı ki en zayıf noktalarımızdan biri. mccollum en kısa oyuncu olmasına rağmen karşıyaka serisinden beri sürekli ekstra ribaundlar alıyor, göksenin zaten hep öyle. ve şimdiden söylüyorum schilb deplasmana müthiş bilenecektir. 16-20 sayı civarı atmasını bekliyorum hem de yüksek yüzdeyle. bugün de gördük herkes savaşıyor, yardımlaşıyor, mücadele ediyor. takımın 1 tane bile 5 numarası yok, 1 tane bile... ona rağmen tek 4.5 numaramız lasme ilk çeyrekten 3 faul alıyor hatta sonradan oyun dışı kalıyor ama yine de herkes birlik olup mücadele ediyor. üçlüğe dayalı bir takım olup %29 üçlükte kalmamıza ve bu kadar olumsuzluğa rağmen 14 sayı fark atabiliyoruz. hatta daha fazla bile olabilirdi bu sayı.

    micov, schilb, lasme gibi eli titremeyecek adamlara sahibiz. hele micov ve schilb robot gibiler. sinan da gününde olduğunda isterse 50bin kişi ıslıklasın işini yapar. chuck davis de toparlanma sürecinde. o da korkusuzdur. o yüzden deplasmandan çok korkmamıza gerek yok.

    kadromuz dar olsa da eurocup'a fazla. 8 ana rotasyon oyuncumuzun en az 4-5 tanesi euroleague için bile iyi oyuncular. biz bu sene euroleague'de olsaydık ilk grupları geçerdik. darüşşafaka doğuş'tan sezon boyu daha iyiydik, onlar bile geçti grupları. avrupa basketbolu mali krizde, tüm takımlar küçülmeye gitti. gran canaria mesela en çok sayı atan takım olabilir ama kadroları bizden daha kötü.

    son sözüm de yönetime; bu kadar kangren futbolcular vs varken bütçe kesintisini basketbol takımlarımızdan(kızlarımız da dahil) yaparsanız rakiplerin abdi ipekçi'de yaşadıklarını siz yaşamaya başlarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın