• 13
    yasaklı maddelerin kullanımı için sporcunun rahatsızlığının sadece o madde ile iyileştirilebiliyor olması gereklidir ki farz edelim kulüp bu maddeyi kullanmak için federasyona başvuruyor ve olayların şöyle gelişmesi gerekir;

    -madde kullanımından önce yazılı başvuru yapılır

    -federasyondaki yasaklı madde kullanımı inceleyen sağlık departmanı bunu kontrol eder ve rahatsızlığın sadece bu madde ile iyileştirilebileceğine kanaat getirir ise kulübe onay veren yazı gönderir.

    -aynı yazı köln'deki doping merkezine de gönderilir ki eğer bu yazı onların elinde olsaydı gökhan gönül'ün pozitif çıkan numune bilgisi federasyona bildirilmezdi.

    şimdi sonuca bakarsak şikecilerin elinde bu belge olsa milyon kere açıklama yapılmıştı,eğer federasyonda bu belge olsaydı gökhan gönül hukuk kuruluna sevk edilmezdi,eğer köln doping merkezinde bu belge olsaydı zaten federasyona doping çıktı bildirimi yapılmazdı.

    bu saatten sonra siyasetin,federasyonun,medyanın el ele verip fenerbahçelerini ve gökhan gönül'ü sahte evrak dahil olmak üzere nasıl aklama çabasına gireceğini izleyelim.

    şunu da unutmamak lazım ki kizer olayında elimizde tbf tarafından verilmiş lisans varken hükmen mağlup sayıldık,eğer sözlü ya da geç kalınmış bir bildirim varsa federasyona ve tff'de bunu kabul edip ceza vermezse bizim kulüpte bunun takipçisi olup bunu dava konusu yapmalıdır ki bu yönetimden böyle bir hamle beklemek saçmalık ama ben yine de buraya yazayım istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın