2015-16 EuroCup Maçı
Abdi İpekçi Spor Salonu
89 - 75
  • 58
    eurocup için erken final haline gelmiş olan yarı final eşleşmesinin ilk maçıdır.

    rakibimiz gran canaria devamlı yüksek tempoda oynayan ve hücum süresini kısa tutarak sürekli dış şutlar denemeyi oyun tarzına getirmiş olan bir ekip.

    oyun kurucuları pangos bir çaylak ve baskı altında takımı yönetmek yerine kendi skoruna odaklanabiliyor, bu da takımın ritmini bozabiliyor.

    pota altında alen omic 2.17'lik boyuyla dikkat çekiyor, fakat kendisini çemberden ne kadar uzak tutabilirsek skora etki etmesi bir o kadar zor olacaktır. ayrıca omic, lasme'yi savunabilecek kadar çabuk bir uzun değil ve chuck davis'in post up oyunlarına karşı da savunma anlamında pek bir şey yapamayacaktır.

    finlandiyalı sasu salin, sezon başında bjk'de olan dj seeley, kyle kuric gibi oyuncular tamamen dış şut odaklı isimler, mümkün oldukça boş şut şansı vermememiz gerek; cezayı keseceklerdir.

    mümkün oldukça kendi oyunumuzu oynamaya konsantre olmalıyız, onlara uyarak yüksek tempo oynamaya çalışırsak nefesimiz yetmeyecektir.

    onları bizim gibi sete set ve düşük tempo oynatmaya zorlayabilirsek dengeleri bozulacak ve oyun disiplininden uzaklaşacaklardır.

    umarım her şey ergin ataman hocamın planladığı gibi gerçekleşir.

    hocama ve aslanlara başarılar, akşam orada olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın