resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5240
    ispanya'da olsa milli formayı gencecik yaşında 150 kere giymişti. xavi ve iniesta milli olamıyoruz diye futbolu bırakmıştı :/

    bu sözlükte ahım şahım iyi olmasa da kötü olmaktan uzak bazı oyuncuların çöp diye her gün yerden yere vurulmasına alıştım da emre çolak gibi, jose rodriguez gibi adamların iniesta muamelesi görmesine alışmakta hala güçlük çekiyorum.

    portekiz a milli takımını geçtim, 35 yaşına kadar ümit milli takımında oynama hakkı verseler orada bile 10 senede 40 maç forma giyemez. renato sanches, william carvalho var orada. 35 milyon eurolarla telafuz edilen çocuklar.

    şu emre'yi abartırken ölçülü abartın arkadaş. tamam yeteneksiz değil ama 3 tane iyi yanı varsa buna karşın 5 tane zaafı var adamın. siz emre'nin hakkı yendi kariyeri yendi diye düşünürken bizim vitaminsiz emre hangi zayıf özelliğimi geliştirsem yerine hangi mekanda hangi karıyı düşürüp çaksam, dj serciyle bi dahaki gelişinde nasıl parti yapsam diye düşünüyor. o yüzden bir bok olamadı ya zaten. o yüzden 4 sene öncesinin çok daha gerisinde performansı.

    şu yeteneksizler ordusu kadronun içinde gerek belli başlı yeneklerinin oluşu gerekse oynamayışı nedeniyle yeterince çekici durduğunu itiraf etmeliyim. zaten takım öyle çöp ki volkan pala bile oynamadığı için cezbedici durabiliyor. ama ölçülü övün be kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın