resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 766
    (bkz: ne dediler/#1929878) bu adama biraz cevap vereyim.

    `stadımızda alttan suyu vakum eden ve soğuk hava verebilen, ısıtması olan sistem var. gök delinse zemine bir şey olmaz cevap: titanic'i tanrı bile batıramaz demişlerdi, ilk seferde battı.

    "galatasaray'a bizle stadlarını paylaşmadıkları için elbette kırgınım." cevap: işi gelmediğinde 8-0 işine geldiğinde stadı vermediler. çakal seni.

    "en büyük hedefimiz yeni stadımıza uefa kupasını getirmek. sevilla 2 senedir kazanıyor. beşiktaş, sevilla'dan büyük bir kulüp" cevap: sevilla'dan neyin büyük. söyle kardeşim. oturma organından salla dur.

    "yeni stadımıza gelen rakipler kolay kolay çıkamayacak. desibel rekorları kırılacak." cevap: görecez

    ''rakiplerimiz bazı şampiyonlukları hak etmeden kazandılar. galatasaray- ankaragücü maçı buna örnek olabilir.'' cevap: o sene bir maçta yendik sizi, bir maçta berabere kaldık. söylesene adi adam, kim hakketti şampiyonluğu?.

    "galatasaraylılar alınmışlar ama galatasaray kendi stadını kendi yapmadı, toki yaptı." cevap: senin stadını kim yaptı 1. bizi kıçı kırık aslantepe için mecidiyeköydeki milyar dolarlık arsayı bıraktık. öyle bedava olmadı.

    "rakiplerimizin illegal şekilde şampiyon olduğuna inanıyorum. gs'nin 8-0'lık ankaragücü maçı buna bir örnek. eskide kaldı." cevap: rakiplerin seni daha çok düdükler sen merak etme. 2003'te nasıl oldun bir anlat.

    "türkiye'nin ilk ve en büyük kulübüyüz." cevap: türkiyebnin ilk kulübü değilsin bir kere. cahil. ilk futbol kulübü hiç değilsin. 1903'te kurulan kulüp jimnastik kulübüydü. cahil. türkiyenin en büyük kulubü hiç değilsin.

    zamanla herkes görecek, bu adam aziz yıldırım'dan daha iğrenç bir adam. aziz yıldırım en azından patavatsız, senin gibi sinsi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın