• 17
    o sakat bu sakat, takım kötü... bunlar önemli değil. galatasaray böyle maçları çok oynadı. defalarca da rakibine koyup geçti. yine koyarız. "havaya girersen galatasaray çakar sana." ya da mağlup oluruz amk, sporda her zaman kazanmak yok.

    ayrıca federasyon maçı galatasaray'ın sakatlarına göre oynatmak durumunda da değil. esas olan ertelenen maçın mümkün olan ilk tarihte oynatılması. en fazla bir masa başı oyun kaybettiğimiz söylenebilir.

    önemli olan galatasaray'ın yönetilemiyor oluşu. önemli olan sadece dursun aydın özbek ve yönetiminin elinde olduğu halde becerilemeyen işler. zaten federasyon devletin sahibi gibi hareket eden recep tayyip erdoğan tarafından fenerbahçe'nin çıkarlarını korumakla görevlendirilerek atanmış bir kişi tarafından yönetildiği için başkasının vereceği ve müdahale imkanımız olmayan kararlar dolayısıyla eleştirmiyorum yönetimi. ama sezon başından beri bakarsak sadece sportif kararlardaki isabetsizlikler bile buradan aya yol olur. ergin ataman'ın sözleşmesinin düşürülmesi ve basket takımının bütçesinin kısılmasına rağmen sabri ile fahiş miktardan kontrat yenilenmesi, grosskreutz rezaleti, bilal ve jem karacan transferleri, melo'nun yerinin doldurulamaması, donk'ta yenen fahiş kazık, forvetsiz galatasaray, olmayacağı belli denizli'nin takımın başına geçirilmesi, sponsorluk anlaşmalarındaki ağır şüpheler.... görüldüğü üzere liste uzayıp gidiyor.

    13 nisan 2016 galatasaray fenerbahçe maçı baştan beri türkiye cumhuriyeti'nin ayıbıdır. ama maçın oynanacağı tarih dolayısıyla değil. sneijder bir silahtır, fakat olmaması galatasaray'ı bu kadar etkilememelidir. biz zamanında hagi sakatken daha iyi top oynayan takımız. maç 13 nisanda oynanıyorsa oynanır. kimse senin sneijder'inin sağlıklı olacağı bir tarihi seçmek zorunda değil. buradaki esas kusur çok daha büyük...

    20 mart 2016'da güvenlik açığı mı vardı? o zaman en ufacık bir şüphede bile maçı günler öncesinde iptal edecektin. oradaki 30.000 taraftarın canını riske atmayacaktın. devlet devet olsa bir vatandaşı için cihanı sallar. yeniden oynanan maçın tarihi bu ayıbın içerisinde kusur olarak bile nitelendirilemez bana göre.

    ben galatasaray yönetimi yerinde olsaydım 20 mart tarihinde stada gitmiş 30.000 galatasaray taraftarı için ortalığı ayağa kaldırırdım. işte galatasaray yönetiminin ayıbı gerçekte budur... utanmaları olsa bu taraftarın yüzüne bakamazlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın