• 10
    oynanma tarihi bence fena olmayan karşılaşma (edit).

    adalet beklemesin kimse, adaleti kendin sağlayamıyorsan, önüne atılanla idare edersin, yaşadığımız durum da bu.

    galatasaray, 09, 13, 15(d) nisan tarihlerinde oynayacak. bu demektir ki, fenerbahçe maçından 2 gün sonra antalyaspor deplasmanında sahada 90 dakikalık bir maç daha yapıyor olacağız.

    fenerbahçe, 10(d), 13(d), 17 nisan tarihlerinde oynayacak.

    seçim fenerbahçe'nin menfaatlerinin zarar görmeyeceğinden emin olunarak yapılmış ancak bize de ucu çok dokunmuyor, fakat fenere hiç dokunmuyor. adaletsiz gibi gelmiyor gözüme, ancak o fenerbahçe ve antalya maçı arasında 2 gün olması gerçekten skandal.

    senaryo: fenerbahçe maçını oynadın, akşam tesislere döndün topluca, ertesi gün uyandın, ter idmanı veya yenileme çalışması bile yapabilir misin, yapamaz mısın belli değil; hoop antalya'ya uçtun. o gün son bi "biz hala yaşıyor muyuz" antremanı bile yapamadan kendini diğer maçın oynanacağı günde bulacaksın.

    amerikaya aktarmalı uçuşları bilenleriniz vardır, toplam varış süresü 18-24 saat arası değişiyor aktarma alanlarındaki beklemelerle birlikte. ve büyük bir eziyet bu.

    işte bize de olacak şey bu, komaya gireceğiz.

    ancak neden kısmen adil olduğunu düşündüğümü söylediğime gelirsek, fenerbahçe'nin maç öncesi biz bir gün daha fazla dinlenebiliyoruz, fenerbahçe ise deplasman dönüşü çok dinlenemeden derbiye çıkıyor, biz de çok (hatta hiç) dinlenemeden antalya maçına çıkıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın