resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7819
    arkadaşlar kızacaklar ama bugün de kendisinin kulaklarını çınlattığım başkan.

    fenerbahçe ile oynayacağımız maçın tarihi (bkz: 13 nisan 2016 galatasaray fenerbahçe maçı) olarak belirlenmiş. ki başkanımız sözde sayın dursun aydın özbek daha iki gün önce 28 nisan tarihi olmazsa olmazımız diyordu.

    geriye doğru saralım saha dışında basiretsiz başkanımız sayesinde herkese ezilip duruyoruz.

    adamlar şikeciyken onlar bize şikeci diyorlar. bizim başkan ise şikeciye şikeci dememesine rağmen ima edilmesinden alındılar diye özür diliyor.

    basketbolda sahada kazandığımız maçı masada kaybediyoruz. hem de haklı olmamıza rağmen. konuyu cas'a götürmeye bile tenezzül etmiyoruz.

    ali dürüst diye sözde galatasaray'ın haklarını koruyacak adamı tff'ye koyuyoruz adamın orada korkuluktan başka şekli yok.

    şimdi konuya ünal aysal tarafından benzer durumlara bakalım.

    1- zamanında beşiktaş, arkasına tarihin en güçlü iktidarını alarak tt arena'da maçlara çıkacağız dedi. istediğim olacak dedi. fatih terim iktidar yalakalığı yaparak oynasınlar dedi. aysal bütümn baskıya rağmen bunu red etti.

    2- şikeciye şikeci demeyi biliyor. şikeci bize laf ederse karşısına mahkeme duvarını çıkartıyordu. hem göte göt diyor, hem de bize göt demeye kalkanın aklını alıyordu. (bkz: ahmet çakar'a açtığı davalar)

    3- aysal yönetiminde fenerbahçe ülker ile basketbolda final oynarken. recep ankaralı, rüştü nuran ile emin moğulkoç 'lüsünün yanlı tutumu ile şampiyonluk için bir adım öne geçmemiz engelleniyor ve son maça yine bu hakemler atanıyor. hem aysal bu hakem 3'lüsünü istemediğini hemde can güveliğinin olmadığını söylerek galatasaray tarihine (bkz: 15 haziran duruşu) olarak geçen olayı gerçekleştiriyordu.

    4- yine kendileri çok muhterem ve büyük taşşaklı bir abimiz oldukları için, sonrasında fatih terim'i kovduğu gibi zamanında ali dürüst'ü de kovuyordu. ki bugün geldiğimiz nokta da bu konu için ne kadar doğru adım attığını net görebiliyoruz.

    kısaca senin gibi taşşaklısı gelmedi gelemyecek başkanım.

    not: kusura bakmayın ama galatasaray böyle yönetildikçe ben de her fırsatta bu aslan parçasını hatırlatacağım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın