• 255
    as futbolcularımızda herhangi bir sakatlık olmaz ise iyi maçlar çıkartacağımızı düşünüyorum ama sürpriz sonuçlar çıkmazsa çeyrek final şansımız oldukça düşük.

    ilk maçta hırvatistan'a yenilmediğimiz sürece önümüz açık. dün oynadıkları macaristan maçlarını izledim. 1-1 berabere bitti ama hırvatistan golü attıktan sonra macaristan bariz bir üstünlük kurdu, özellikle ikinci yarıda. rakibi küçümsediler sanırım. dün sahada iyi bir hırvatistan yoktu. ben daha iyi olduklarını düşünüyordum. ama hırvatistan yenemeyeceğimiz bir takım değil.

    italya ispanya maçını izlemedim. eski ispanya olmasa da onları yenmemiz tabi ki pek mümkün değil.

    son maçta ise çek cumhuriyeti'ni kolay lokma olarak görüyorum. deplasmanda 2-0 yenmiştik. yanlış hatırlamıyorsam o maçta çekler gruptan çıkmayı garantilemişti ama olsun bence yine yeneriz.

    ben gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.
    gruptan 2. olarak çıkarsak son 16'da e grubunun 1.'si ile eşleşiyoruz. e grubunun 1.'si de ya belçika ya da italya olacak. bu iki takım bir fransa, almanya, ispanya, ingiltere değil ama yine de çeyrek final şansımız çok zor.
    gruptan 3. olarak çıkarsak son 16'da ya a grubunun ya da b grubunun 1.'si ile maç yapıyoruz. bu durumda da en muhtemel rakipler fransa ve ingiltere. bu iki takımı da yenmemiz mucize olduğu için çeyrek final şansımız yine çok zor.

    bu yüzden hırvatistan'ı ve çek cumhuriyeti'ni yenip gruptan 2. çıkmalıyız. belçika bizi tokatlar ama italya'yı zorlarız diye düşünüyorum.

    her çift yılda olduğu gibi bu yıl da yaz mevsiminin bir ayı futbolsuz geçmeyecek. bu organizasyonlarını ben çok severim. milli takımın da organizasyonda yer alması ayrıca sevindirici. umarım şu milli maçlarda daha fazla saçmalıklar yaşanmaz. bu konuda canımı sıkan tek şey son maçlarda geri zekalı insanların yaptıkları aptallıklar yüzünden insanların milli takımdan uzaklaşması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın