resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8547
    2011-2012 sezonu sonrası çöküş yaşayan terim gittikten sonra komple çöken futbolcu. kimse 1,1.5 aydır kötü oynuyor yok şöyle böyle demesin. galatasaray orta sahasında ki belki de en yetersiz elemanlardan biri selçuk. şu an oynamasının nedeni kendi gibi sürüyle oyuncu olmasından dolayı. hiç bir teknik adam selçuk'u kolay kolay kadroya almaz. kendisinin en önemli yeteneği ara pası atmasıdır. zaten selçuk asistleriyle ön plana çıkan bir oyuncuydu. nitekim sadece burak yılmaz'a alıştığı için asist yapmaktan aciz bir hale geldi. farklı tarzda forvet görünce pas veremeyecek durumda kendisi. orta sahalarda önemli olan kanat değiştirme hızlı pas verme özelliklerinden yoksun hızlı atakları resmen piç ediyor. top sürme hızlı ileri çıkma yok anca faul alıyor.

    terim kendisini adam olmadığı için seçti. 3 büyüklerin orta sahalarına bakarsanız bunu net anlarsınız. fenerbahçe topal,ozan,alper galatasaray selçuk,bilal,emre ç. beşiktaş necip,oğuzhan. bu 3 büyüklerden zaten herkesi çağıracaktı terim bunda kendini zorunlu hissediyor. siz ozan-topal-alper ve oğuzhanı çağırıp selçuğu pas geçemezsiniz. iyi oynamasından ötürü değil bu sadece galatasray formasından ötürüdür. dikkat edin rezalet defansımız var ama hakan balta milli takımda buda aynı durum haketmiyor ama olmalı. yasin öztekin mesela aynı şekilde haketmiyor ancak belirli bir galatasraylı oyuncu bulunmalı milli takımda. buda yıllardır genelde 3 büyük için en az 3 oyuncu ile sağlanıyor.

    sonuç olarak milli takıma katılması tamamen hatır gönül ve son maç attığı frikik golüdür. kendisini milli takıma duran top için çağıran varsa hakan çalhanoğlunu hiç almasın adam o konuda usta zaten. terim yerine x kişiside olsa selçuk milli takıma girecekti. ama bunu kendinin başarısı değil oynadığı galatasray formasının başarısı olarak görmekte gerekir. rezalet oyununa her maç devam edecektir hiç bir maçta üstüne asla koyamayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın