resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8536
    kendisini savunan bazı yazarlar var, mesela bir tanesi bilal kısa için de türk olduğu için asla övülemez tarzında şeyler yazmış.
    sorun kendisinin savunulması değil. neden savunuluyor diyorum, takımla birlikte çok iyi deniyor. ben takımla birlikte iyi olmadığını da birkaç örnekle göstereceğim. ha bunu da arada skor katkısı verdiğini kabul ederek söyleyeceğim. arada verdiği skor katkısı da duran toplardan genelde. o katkıyı verecek ve daha iyi oynayacak futbolcularımız da var.

    yani, selçuk inan'ı eleştirirken sinan gümüş'ü öven çok insan gördüm ben. aynı şekilde semih kaya'yı ilk çıktığında oynadığı güzel ve cesur futboldan dolayı seven insanları da gördüm. koray günter'in oynaması gerektiğini söyleyen insanlar gördüm. hakan balta yedek sol stoper olduğu vakit, sadece ihtiyaç olduğunda kısa periyotlarda kullanıldığında insanlar milli savunma bakanımız demedi mi? bilal kısa'nın iyi bir yedek olduğunu söylemedi mi insanlar? iyi bir yedek iyi bir 11 oyuncusu olacak diye bir kaide yok tabi. emre çolak'a şans verilmesini söyleyip selçuk inan'ı eleştiren yazarlar da var. yasin öztekin'in geçen sezon 2. yarıda gösterdiği performansı alkışlamadı mı selçuk inan'ı eleştirenler? kimmiş bu yerli düşmanları?

    ortada yerli futbolcu düşmanlığı yok.
    ortada çalışmayan futbolcuya düşmanlık var.
    yahu altyapımdan türk topçu çıksa, iyi olsa niye istemeyeyim? bedava, takım oyuncusu işte. mis gibi.

    http://www.dailymotion.com/...k-inan-i-tanimak_fun 5. saniyede atılan pası nasıl açıklıyoruz? takım boyu uzun diye mi? 27. saniyedeki pas? arkadaşı dibinde yahu, böyle bir kopukluk olabilir mi? skor 2-0 olsa da, deplasmandasın arkadaşım. 45. saniyede topu kendi alıp, 50. saniyede ezbere attığı berbat pas? bunlar takım boyu uzunken mi olmuş, arkadaşları ve opsiyonları dibindeyken mi?

    https://www.youtube.com/watch?v=oj0667GMxfA her topu neden uzun oynuyorsun ? uzun top büyük avantajdır, ve kabul ediyorum bunu bir dönem muazzam yapıyordun. ama her top niye uzun kullanılır? bir de o kıçını dayayıp faul alma işini geride yapma. avrupalı yemezse, biz gol yiyoruz.

    https://www.youtube.com/watch?v=cXcTYFQ6T6k sen şunları yapan futbolcu değil misin? sen selçuksan bu kim? bu selçuksa, sen kimsin? deli gibi eleştiriliyorsun çünkü bir dönem oynadığın futbolu gördük. bunu sırf melo'ya bağlıyorsak demek ki sen bunları yapan futbolcu değilmişsin. senin yerine şu an oynadığın topu oynayacak adamları koysak, onlar da 2011'deki oyununu oynarmış. 3 milyon euro maaş boşa veriyoruz.

    yani kusura bakılmasın, frikiği bilal de atar, emre çolak da bir yere kadar atar, sneijder zaten atar. olcan sağdan frikiklerde mükemmel orta keser uzun mesafeye, sneijder de soldan. frikik atacak diye tutmak? manasız. kornerlerde ile takım olarak saçma salak işler yapıyoruz. ön direğe orta açmak tüzükte yasaklanmalı zaten.

    kısacası, kötüsün selçuk. neden bilmiyorum ama kaç yıldır çok, çok kötüsün.
    kimse de yerli, türk düşmanı değil.
    semih'i derbide mücadelesinden ve hırsından, iyi futbolundan dolayı ilk senesinde fenerbahçe taraftarı mı alkışladı yahu bir cevap verin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın