resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7818
    (bkz: depoya atılıp unutulan enrtyler)

    benim için "taraftar ne istiyorsa o olacak" dediği zaman efsaneler arasına girmiş başkandır. http://gss.gs/74Q

    bana göre bize 14 yıl aradan sonra şampiyonluk yaşatan başkan ali tanrıyar ve tabi ki uefa kupasını kaldıran takımın başkanı olarak faruk süren'den sonra 3.efsane başkandır. futbolla ilgili başarılarını tekrar söylememe gerek yok zaten burdaki herkes bilir bunları. benim için bunların daha ötesinde önemli olan erkek basketbol takımını 23 yıl aradan sonra şampiyon yapan ve kadın basketbol takımına da ezeli rakibi fb'yi euroleague finalinde eze eze yenerek şampiyon yapan kadroları kurmasıdır.

    ilk spk sermaye arttırımı başarılı olduktan sonra (her ne kadar küçük yatırımcı bundan fazlasıyla zarar etse de) 2.sermaye arttırımna fb'nin de çabalarıyla hükümet izin vermeyince planlar sekteye uğradı. kulübün mali sorunlarına çözüm arayışlarına hükümet tarafından set çekileceğini anlayan ünal başkan daha fazla devam etmesinin hem manasız olacağını hem de kulübe zarar vereceğini düşündü ve bıraktı.

    ünal başkanın en büyük hatası ne yazık ki "ben futboldan anlamam, şirket yönetmekten anlarım" deyip çevresini danışman adı altında sadece nemalanmaya çalışan çakallarla doldurmak oldu. bu kişiler transfer kamufllajıyla ceplerini dolduruken kulübün de paraları gitti.

    bugün hala kendisinin geri dönme ihtimali bile fb'lileri korkutur. çünkü o gelirse taraftar ne isterse o olur
App Store'dan indirin Google Play'den alın