• 60
    https://pbs.twimg.com/media/CeVh8yQVAAAKRPw.jpg

    Bu sene oscar adayi olmus mustag adli bir turk filmi var. kiz cocuklari ile ilgili muthis bir film. ders alinmasi gereken cok sey var. mutlaka seyredin.

    benim bir kizim var. 2 yasinda. din, irk ve siyasi olarak hicbir sekilde konusmayacagim ve hicbir sey ögretmeyecegim. buyudukce kendi kesfetsin. ister ateist olsun ister yahudi, ister musluman ama kendi sececek. hicbir dayatma ve baski görmeyecek ailesinden. en iyi dostlari annesi ve babasi olacak. yukaridaki curumus dunya görusleri disinda herseyi ögretecegim. ahlakli olmasi icin dine ihtiyaci yok. baskiya ihtiyaci yok. cocuklarin korunmaya, sevgiye ve egitilmeye ihtiyaci var. beyinlerini cöplukle doldurmaya ve dayatmalara gerek yok.

    birakin cocuklar, yeni nesiller kendileri kesfetsin herseyi. siz evlatlariniza korumaci olun. kendi ayaklari ustunde durana kadar sahip cikin. onlar hayati ögrendikce canlari neye yönelmek istiyorlarsa yönelirler zaten. bizler özgur olamadik. bari yeni nesiller olsun. 10-13 yasinda cocugu kapatmak onu "zorla" musluman yapmaktir. senin böyle bir hakkin yok. senin dunya görusun en dogrusu diye bir kaide de yok. bunu cocuguna dayatip suc isliyor ve evladina zarar veriyorsun... evladinin özgurlugunu elinden aliyorsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın