• 58
    https://pbs.twimg.com/media/CeVh8yQVAAAKRPw.jpg
    şöyle garabet görüntülere sahne olmuş maç.

    1400 yıldır islam dünyasının üzerinde net mutabakat sağlayamadığı bir ayeti, çocuklar ne ara anladılar da örtündüler diye düşünürdüm; son zamanlardaki vakıf olayları gösterdi ki herhalde kendileri gibilerden koruyorlar çocukları bilemiyorum. ne ilan edileceğim de umrumda değil açıkçası.
    dünya #stopchildrapeinturkey diye çalkalanırken çocukları bir de bu şekilde istismar etmek mide bulandırıcı.

    zamanında üniversitelere türbanla girebilsin insanlar diye eylem yaparken polisten cop-gaz yemiş bir insan olarak, el kadar çocukları örtmek zorunda hisseden zihniyetin sapıklığını, bunu propaganda amacı yapmasındaki yılışıklığı ve takiyyeciliği (hem gerçek hem de mecazi anlamıyla) belirtmek, müslümanlık görevimdir, insanlık borcumdur.

    öyle bir ülke düşünün ki çocukları sistematik olarak tecavüzlere uğruyor, tecavüzcüler iyi halden ve hatta tecavüze uğrayanın rızası olduğu falan söylenerek salınıyor, tecavüze çanak tutan ortamların ve tecavüz olaylarının araştırılması, tecavüzcülerin yakınları olan iktidar tarafından engelleniyor, aile bakanı olacak aziz yıldırım kılıklı "bi kere oldu diye vakıfları şeapmayalım" falan diye saçmalayabiliyor ama bir uluslararası futbol maçına çocuklarımızı yarı türbanlı-yarı açık falan çıkarıp ülkemizdeki mozaiği mi kanıtlıyoruz nedir? çocukların güvende olduğu yalanını mı pazarlıyoruz?

    suriyeli çocuklar organ mafyalarına satılıyor lan bu ülkede!
    bazıları ise şu sapık görüntülerden gurur duyuyor.
    çocuklar örtülerek korunmuyor. örtünerek değil dikkatinizi çekerim örtülerek.
    bunu yaptıranlar da bu arada ilkokul andından çocukların etkilenebileceğini düşünecek kadar hassas odaklar.
    her bir şeyimiz şekil. derdimiz de bu zaten. kasa mercedes motor şahin.
    çocuklar bile örtülebiliyor ama tecavüz rakamları 14-15 kat artmış memlekette.
    çok büyük gurur tablosu gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın