• 169
    kendisinde ronnie o sullivan yeteneği görüyorum ben açıkçası. ronnie o sullivan kadar saf bir yeteneği takım sporlarında takım oyununa yatkın şekilde yakalarsanız, çok şanslı birisiniz demektir. ayrıca kendisi majestelerinin şampiyonluk sayısına 5 şampiyonluk uzaktadır.

    37-38 yaşlarına geldiğinde curry, elimizde daha çok veri olacak. o zaman konuşuruz michael jordan mı daha büyüktü, curry mi diye. içi dolu, epey dolu bir tartışma olur. ama şu da var, "sonra oynayan daha avantajlıdır". oyun daha çok skor bulabileceğin şekilde evrim geçirebilir mesela en basiti. belki yarın periyotlar uzar. maç sayısı artar. ya da başka şeyler olur.

    oturup mj mi curry mi tartışmasını en fazla spor programlarında ara ara yaparlar.
    ki önemli mi bu kıyas, onu da bilmiyorum.
    michael jordan büyük basketbolcudur. güzel bir ikondur. space jam ile sevdik.

    curry de şu an çok yetenekli ve çok karakterli, iyi niyetli güzel bir insan. tatlılar tatlısı kızı da bu yönünü kendisinden almış diyebilirim, eşini tanımıyorum.
    yetenekli basketbolcu, önü de açık. karakteri güzel bir adam, çok büyük bir kariyeri hak ediyor.

    bir de ronnie o sullivan'a karşı oynarken snookercılar, ronnie normal bir snooker oyuncusunun yarısı kadar sürede atış yaptığı için onu "ağırlaştırmak" üzerine gitmişlerdi. peter ebdon gelir 3 dakikada atış yapardı, bir başkası gelir sırf ronnie ağırlaşsın diye uzun potlar bırakırdı. ha ronnie ne yaptı ? oyununu evrimleştirdi. muazzam yeteneğini uzun pot atacak şekilde de revize etti. psikolojik olarak da sağlamlaştı. sıkıldığı için kalkıp giden, vuruş kaçırınca masayı terk eden ronnie, bayağı mental olarak da "makine gibi" oldu.

    curry'yi daha ileride savunurlarsa, curry de o muazzam driblingini kullanır veya asist sayısını abartır. ki, üçlük çizgisinden ortalama üstü üçlükçüler kadar sokan bir adam. kendi potasından %50 ile atmaya başlarsa oyunu kapatıp gitmek zorunda kalırsınız. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın