• 23
    (bkz: albertxx/#1927294)
    arkadaşa sadece manchester city örneği veriyor bende real,barça,bayern gibi takım örnekleri verebilirim. bu örnekler çoğaltılır. bakın çok açık birşey diyim çeyrek final oynadığımız sene wes-drogba 2lisi ile neler yaptı bu takım. tabi ki 3 oyuncu tur getirmez kimse garanti veremez ama şu var ki 3 oyuncu gelse tur gelmese dahai takım olunurdu. taraftar sahaya gelir maç izlerdi. tur konusu ise bu kadar rezil olmazdık astana faciası yaşamazdık belki de.

    (bkz: albertxx/#1927262)
    komik bir bakış açısı var. o kadar yazdığımdan transfere takılmış. ben diyorum ki bu taraftar stada gelirdi, ürün satışı 2-3 katına çıkardı(wesley,drogba) taraftar mutlu olur arkasında dururdu yönetim bile gönderemezdi kimseyi. cl de başarılı olunmazdı belki 10 tane yerdi ama takıma güven olurdu umut buluta para verilmediğini sabriye para verilmediğini bilirdi taraftar. şu anda klüp taraftardan bilekli ile para topladı sence bu oyuncular gelseydi taraftar 1değil 10 bileklik dahi almaz mıydı?

    benim demek istediğim şu sen taraftarı karşına aldın bir kere para yok diyip oturmasını bilirdi bu taraftar ama sen düğün gezmekten antreman yaptırmadın kaldı ki hala pişkinlikle 1.8milyon euro alan klübün en çok maaş alanlarından birine tabi bir işlevi en az olanı için sözleşme ben uzatıcaktım dedin bunları dersen para konusunda söz etme hakkın olmaz. ayrıca şunu unutmayalım linnes neden alındı sabri'nin performansı rezalet diye donk neden geldi selçuk partnersiz kaldı diye. bunlara taş vermedik bonservis+ maaş verdik sene başında denilen transferlere verilen paraları versek yine aynı miktarda para vericektik.

    lütfen okuduğunuzu anlayın iyice. sen şu an götüm götüm kaynak arıyorsun sene başında mbia geldi diyelim kötü oynadı durum kötü satma ihtimalin olan para eden oyuncun olur. trabzon 4milyon euro'ya çine gönderdi. keza diğer alabilceklerin. senin 1.8m verdiğin sabri+ 1.8m verdiğin bullet+ jpk ve bilal üst üste koysan 4m etmiyor. ama maaşları 4.5-5m düzeyinde. transfer yapmak gelir gider dengesini gözetmek gibi oyuncu pazarında yer etmek içinde önemlidir.

    son olarak herşeyi bıraktım fm'ci taraftar olarak şunu soruyorum. kardeş ben fm'de sene başında antreman yaptırmazsam sakatlık olacağını ön görüyorum özellikle adele dolayısıyla. kondisyon diplere inecek onuda biliyorum. hadi o kadar biz kötü düşündük fm mantığıyla gittik diyelim. bu teknik direktör benim fm mantığıyla dahi algıladığım basit şeyleri bu kadar yıldır takımlar yönetmesine rağmen göremiyor. hadi bu takım 50 dakikadan sonra niye oynamıyor. bunuda bir açıklayın biraz da bunları savunun. ben fm mantığıyla transfer yaptım kaldı ki fm mantığıyla düşünürsek elimde defansif orta saha yokken meloyuda satmazdım.

    neyse dediklerimi umarım anlatabilmişimdir istediğiniz kadar yazabilirsiniz artık pek ilgilenmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın