• 22
    (bkz: #1927239)

    kendisi gibi fm'ci taraftarlara bir sözüm var, güney amerika ligini iyi gözlemleyin. :( oradan iyi futbolcular çıkıyor.

    ben bu sözlükteki football manager nefretini de çözebilmiş değilim. bir kesim bu oyuna sanki şirk koşma makinesiymiş gibi davranıyor. yani bu oyunun veritabanı profesyonel futbol kulüpleri tarafından da kullanılıyor. şöyle bir arama yapsanız dahi bunun hakkında epey yazıya ulaşırsınız. ki birinci ağızdan miles jacobson açıkladı bunu. hatta harry kane ile aralarında tatlı bir diyalog bile vardır. harry kane, iyi bir football manager oyuncusudur. kendisinin profili önceki senelerde çok kötüydü, jacobson da açık açık böyle bir patlama beklemediklerini söylemişti kane'den. kane de esprili şekilde profilimi yükseltebilmek için böyle oynuyorum tarzı şeyler söylemişti.

    http://www.telegraph.co.uk/...rs-in-real-life.html sky sports.
    http://www.bbc.com/sport/football/28738388 premier lig kulüpleri.
    http://www.mirror.co.uk/...use-database-4034217 premier lig kulüpleri. başka kaynak.
    http://www.theguardian.com/...anager-scouting-tool daha başka bir yazı.

    sıfır ingilizceniz olsa bile, football manager real life use tarzı bir şey yazsanız bile çıkar buna benzer yazılar. ki verdiğim kaynaklar da telegraph, bbc, mirror, the guardian falan.

    ki kendisiyle az sohbetim oldu, henüz sormadım fm oynayıp oynamadığını. sözlükteki bazı yazarlar herhalde arkadaşı veya 7/24 gizli kamerayla takip ediyor ne yapıp ettiğini.

    fm'ye göre kadro kuruyorsa helal olsun. sene başı gidip gignac'ı bir şekilde getirirdi transferi kendisine emanet etsek. hiç yoktan premier lig geçmişi olan forvet bulurdu, kalinic'i getirirdi. sezona umut ve burak ikilisiyle başlamazdık. melo yerine bilal monte edilmeye çalışılmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın