resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7888
    hakkında "hamza mı vitor pereira mı desem" diye bir soru sorulmuş hocadır. girizgah biraz atarlanır gibi oldu ama amacım atarlanmak değil, entry'i sözlük formatına sokabilmek; yanlış anlaşılmasın.

    hamza hamzaoğlu vs. vitor pereira dediğimizde ortaya çıkan net sonuç (özet okumayı sevenler için) ikisinin de iyi hoca olmadığı ve birbirinden kötü olduğudur.

    detaylı olarak anlatmak gerekirse;

    1- ortada benim gibi sebze yemeyen, sevmeyen bir adam vardır. omlet dediğini kaşarlı, sucuklu, salamlı yemek istemekte, omlet içinde domates - biber sevmemektedir. vitor pereira, salam ile sucuğu daha önce hiçbir omlette birlikte kullanmadığından istenen omleti yapamayan adamdır; hamza hamzaoğlu da "yaa sen boşver sucuğu salamı, ben sana şimdi sadece yumurtalı ve domatesli bir omlet yapacağım, sucuk tadı alacaksın" diyen, "abi manyak mısın olur mu öyle şey" dediğinde "olacak, olacak" diyen, özünde herhangi bir omlet türü yapmayı bilmeyen adamdır. sonuçta ikisi de istenen omleti yapamazlar; sadece yapamama sebepleri farklıdır. birinde yapması için malzemeyi alırsınız, yapamazsa gelir başkası yapabilir; karnınız doyar. diğeri ise size gerekli malzemeleri aldırmadığından yiyemeyeceğiniz domates nedeniyle karnınız aç kalır. hangisinin daha yeğ olduğu sorusuna cevap bireysel olmakla birlikte malzemeyi aldıran adam derim, zira bu adam en azından omlet yememi imkansız hale getirmemektedir.

    2- hamza hamzaoğlu taktik falan bilmemektedir; vitor pereira ise takımı gazlamayı bilmemektedir.

    3- vitor pereira kafasındaki oyun şablonuna uymadıkları için oyuncular ile sorun yaşamakta; hamza hamzaoğlu ise taktik bilgisi olmamasına rağmen kendisine saygı duyan yegane oyuncular olan türkler ile sorun yaşamamak için saçma sapan işler ve kadrolar yapmaktadır.

    4- vitor pereira 1-0'cıdır, hamza hamzaoğlu ya allah bismillah, haydi rastgelecidir.

    5- vitor pereira'nın hamza'ya göre tek artısı takıma yüklediği kondüsyondur.

    6- hamza'nın vitor pereira'ya göre tek artısı, birey olarak halen takımın aldığına inandığım 3 kupadır.

    ortalama bir teknik direktör ikisini de yer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın