• 19
    (bkz: #1927239)

    altına imzamı atacağım bir yazı yazmış kardeşimiz. eline sağlık.

    kendisini eleştirenlerin savunduğu argümanlar o kadar komik ki, burada sayfalarca yazsak bir anlamı olmayacak. uefa tarafından yakın takipteyiz falan eyvallah da transfer politikanı jpk, bilal kısa gibi adamlar üzerine kurar ve sabriye zam verip müzmin sakat bir adamın* kadroya dönüşüne bel bağlarsan böyle ortada kalırsın işte. bu da benden bir örnek, hani sizlerin dediği gibi tur atlayıp maçlardan para alamaz ve yüksek bonservis ücretili oyuncuların parasını ödeyemez ve plan götümüzde patlarsa gibisinden.

    geldiğimiz noktada öylesine olumsuz bir tablo var ki; kulüp oyuncu kalitesi anlamında, gsstore, sponsor gelirleri vs. her alanda dibi görmüş durumda. eğer tam tersi bir politika izlenmiş olsaydı sonuç bazında başarısız olunsa dahi sponsor ve taraftarın takıma store katkısından durum tolare edilebilirdi. gel gör ki şu durumda siksen adamı gidip jpk, umut forması almaz.

    ayrıca bu tarz düşünenler için drogba, sneijder, muslera gibi oyuncular fazla lükstür. kaliteli kadro kurup mali ve psikolojik açıdan her türlü üstünlüğü ele geçirmek yerine jpk, sabri ve bilal ile oynayıp tasarruf edelim de borçları ödeyelim diye düşünürler.

    daha çok şey yazılır da değmez. bir kez daha üzerine basa basa söylüyorum. şu anda futbol takımının bu halde olmasının suçlusu hamza hamzaoğludur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın