resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7887
    koskoca sezona -ki içinde şampiyonlar ligi grup maçları da var- standartın çok altında performansa sahip 2(iki) forvet oyuncusu ve geçen sezondan bu yana defansta çözülmesi gereken hatta orta saha direncinden kayıp verilmişken hiç bir aksiyon almadan başlayan "hoca"dır.

    kendisi teknik direktör değildir. olsa olsa iyi teknik direktör yardımcısı olur.

    "hadi oğlum hadi evladım olacak" diyerek teknik direktör olamaz. kadro kurmayı bilmeyen, ta gidip önceki çalıştığı taımdan 34 yaşındaki oyuncuyu getiren -ve dikkatinizi çekerim galatasaray selçuk inan'ın üstlendiği rolde, en azından o role yakın bir oyuncu transfer etmiştir. aynı dönem ayrılan ve takım sertliği ile savunmasını ayakta tutan felipe melo'nun değil-, beni lütfedip buraya getirdiler bari yanlış yaptığını bile bile bu yönetime siper olayım diyen bir kişi takıma liderlik e-de-mez. o başkanın, o takım içi çeteleşenlerin altında ezilir-ki oyunculara oyundan çıkarken elini uzatıp karşılık alamadığında kimi kadro dışı yüreğinin yettiğini, kimi yetmediğini gördük- ezildi de.

    daha sayılacak tonlarca hatası, tonlarca falsosu varken, çıkıp türkiye'nin en iyi 5 teknik direktöründen biri demek en hafifiyle diğerlerine ayıp etmektir. zira geldi prandelli'nin kurduğu kadronun ve onun ekibinin yüklediği fizik kondüsyonun ekmeğini yedi. kendisi sezona başlayınca, takımın 10. hafta yürüyecek hali kalmamış, moral olarak çoktan bitmiş haldeydi.

    bursa'da da kadroyu açıp bakarsanız, şuandaki galatasaray kadrosuna nazaran daha düzenli, daha dengeli(gerçek manada) olduğunu görürsünüz. şuanda da bunun ekmeğini yemektedir.

    ha bir de "bazı takımlar ceza alırsa" diye başlayan bir söylemi var, sabri'ye yapılacak sözleşme zammını içine yediren adam bunu hayli hayli yutar tabi. ama ben yutmam. "bu camianın evladı" lafını da kimse ağzına almasın. istanbulspor'a neden gittiğini araştırın bulun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın