resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7865
    kim ne derse desin, halihazırda fatih terim, şenol güneş, aykut kocaman ve abdullah avcı ile beraber en iyi 5 yerli teknik adam arasındadır benim gözümde.

    ama buradaki ''iyi'' kıstası yanlış anlaşılmasın lütfen. bu adam transfer yapmayı beceremiyor, milliyetçiliğinden filan değil ama oyuncu izlemediğinden. oyuncu bilgisi dar.

    antrenman teknikleri iyi değil, kondisyoneri işinin ehli değil.

    futbol felsefesi ise gayet modern.

    türkiye futbolunda abdurrahman çelebi olur kendileri. ha ben severim de o ayrı konu. ama bu adamla uyum sağlamak çok da zor değil be kardeşim. getir kondisyoneri kendin, italya'dan mı getirirsin, iskandinavya'dan mı bilemem. scout sistemi kur, bu adama sadece son tercihlerde danış. bir de antrenman teknikleri hususunda eğitim ver, uzmanlarca tamamdır.

    galatasaray için olmadı ama onu söyleyim. neden olmadığına gelirsek, sebebi asla oynanan futbol veya neticeler değildir. çünkü iddia ediyorum fatih terim de dahil olmak üzere hiçbir teknik adam bu futbolcu kadrosundan daha fazla verim alamazdı, daha iyi top oynatamazdı.

    iletişimde sıkıntısı var hamza hocanın. baskıyı yiyince sapıtıyor, yok ''umut, yürüyene kadar oynayacak.'' yok ''sabri bizim evladımız.'' tarzı açıklamalarıyla kendi kendine baskı yarattı üstelik. ama asla yerli hayranı olduğunu düşünmüyorum. bu adam gelir gelmez bruma ve telles'i ilk onbire aldı. yaptığı transferlerin yüzde 90'ı da yabancıydı.

    olmadı işte. bir şekilde olmadı. yolu açık olsun. iletişim sıkıntılarını gidersin, bu camia elbet ona bir şans daha verecektir. bülent korkmaz'ın, okan buruk'un on defa istendiği, teklif yapıldığı yerde kendisi bir şansı daha hakediyor. ama şuan değil. bir 5-10 yıl sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın