resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7797
    (bkz: ünal aysal/#1925790)
    (bkz: ünal aysal/#1914231)

    artık beni gerçekten güldürüyor.

    öncelikle en güldüğüm nokta. 4. yıldızı kendine maal etmesi. yahu başkan niye gitti o zaman. ya da niye o takım şampiyonlar liginde 1 galibiyet alan takım değil mi? bu saçmalığı zamanında espri olsun diye yapmıştı ama bu kadar çok yineleyince gerçekten inandığını düşünmeye başladım ki kendisiyle ala etmesi saygımı iyice düşürüyor.

    hadi bir iki noktaya değinelim. bir başkan nasıl bir şampiyonlukta ve ya başarıda etkili olabilir. doğru ekipleri seçer, maddi manevi doğru ortamı oluşturur, gerekli durumlarda sevk ve idareyi sağlar.

    bayan basketbol takımı kaç kişiyle o muazzam başarıya ulaştı. bakın kaç para bütçe ile demiyorum. benim guardalarım ortalama 40 dakika oynamadı mı? ne eksikti yahu bir tane daha guard alamadıkta oradaki insanların üst düzey emek ve feragatkarı sayesinde oldu. çok mu emeği vardı ünal aysal'ın?

    erkek basketbolda kimin döneminde basketbolcular kaçtı da sinan'ın ergin ataman'ın üstün emeği ile 6 kişi feneri yendik.

    zamanında ünal aysal sürdürülebilirlik kelimesini çok severdi. harika bir gelecek bırakmış teşekkür ederim huzurunuzda.

    mükemmel planlarını da kaçarak diğer yönetimlerine lütfetmiş. harika bir planlama, bu konuda da kutlarım.

    hala oyuncular üzerinden hesap kitap yapılıyor. ilk verdiğim bkz'a iyi bakın. benim entry'im değil. ama galatasaray'la iş yapan ve ya içini bilen bir kişiye sorun. öğrenin bakalım kimlere ne paralar verilmiş. asistanların asistana ihtiyacı olmuş. oh oh ne kurumsallık ne kurumsallık.

    hadi diyelim başkan ben yanlışım. siz çok başarılısınız ve bunu yaparken de para harcamanız gerekti harcadınız. artık bu sistemin değişmesi gerekmez mi, başkan? gitmiyor artık senin sistem.

    sözün özü... klasik bir para harcayıp reklamını yapan, yapacak bir şey kalmayınca da kaçan bir başkan profili ünal aysal.
    haa kaliteli adam, hem de baya kaliteli. o da galatasaray farkı, fenerden beşiktaştan çıkmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın