resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7794
    şimdi sevgili arkadaşlar bugün mali kongredeki konuşmasını dinledik başkanın

    benim kaçırdığım nokta neresi? bu adam her defasında neden eleştirilerin odağı?

    hajrovic, ontivero bilmem ne transferleri tutmadı ki zaten şu anki mali duruma bakılınca devede kulak bunlar. ayrıca transfer işi riskli iş ha adam alır gelir kariyerin son demlerindeki adamı * kızarsınız bile bile ladestir çünkü.

    telles, bruma derseniz bu adamlar daha satılmadı ama hepiniz biliyorsunuz ki düzgün bir satış stratejisiyle atınçlar sowlar emenikeler satıldı bu ligden bu adamlardan zarar edileceğini düşünmüyorum.

    sneijder, drogba'ya bakalım evet yüksek maaş alıyorlardı bunu hatırlıyoruz, ama fiyat/performans olarak bakarsak aldıkları kadar verdiler. başkan da zaten biz paraları sneijder drogbaya değil kulübün marka değerine yatırdık diyor. burada sorun ne?

    bunun yanında selçuk ve burak'a hangi şartlarda o sözleşmeler yapıldı bilmiyorum. bu konuda haklı olarak eleştirilebilir ama bu da tolere edilemeyecek bir hata değil. bakın burak satıldı. (u: satışı yapanlar yeterli beceriye sahip değillerdi o yüzden gelir az oldu yoksa daha yüksek bir meblaya satılabilirdi bunda sanırım hepimiz hemfikiriz.)

    zaten son senesinde kuru sabitleyip, borçları türk lirası cinsinden yeniden yapılandırdığını da defaatle söyledi, şahit olduk. bu da yine ekonomik anlamda büyük bir adımdı şüphesiz.

    uefayla yapılan görüşme sonrası izledikleri yol ve attıkları adımları da bugünkü konuşmasından dinleyebilirsiniz, bence hepsi mantıklı ve planlı adımlar.

    store satışından elde edilecek gelir bu adımlardan biriydi netice itibariyle çok sevgili başkan özbek'in bu satışı iptal ettiğini de söyledi.

    yanı sıra bu sene cl'de elde edilen gelirin adaletsiz dağıtıldığını gerekli yerlerde söyleyip buradan gelen geliri de dolaylı yoldan arttırdığını söyledi.

    önüne sürekli engellerin koyulduğunu, birileri tarafından sermaye artırımının engellendiğini hepiniz biliyorsunuz. *

    gelelim fatih terim meselesine bütün öfkenin bu yüzden olduğu kanısındayım. fatih terim'le yolların ayrılmasında verdiği kararı bugün bile fatih hoca'nın nerede olduğuna bakarak tahlil edebilirsiniz. (bkz: kişi sevdiğiyle beraberdir.)

    evet sevgili renktaşlar benim gördüğüm bu. bu girdiyi tamamen iyi niyetle yazdım. ciddi manada bahsettiğiniz o felakete sürükleyen hata nerede ben göremiyorum. gören arkadaşlar aydınlatsın mümkünse.

    https://www.youtube.com/watch?v=o8jSDpGn1BY

    edit: ayrıca prandelli konusunda eleştirmek çok abes bence şu an o buhran dolu günleri yaşadığımız için böyle düşünüyoruz. iyi ki gitti umarım bir daha yollarımız kesişmez * ama gelmeden önce hanginiz bu adamdan olmaz dedi

    allah aşkına? mancini'den sonra ikinci italyan ama falanla gelmeyin. her italyan aynı futbolu oynatmıyor. (bkz: ancelotti). ayrıca ben mancini'yi başarılı buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın