resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7784
    özhan canaydın'ın ortağı haim fresco milliyet gazetesine verdiği röportajda şunları söylüyor.

    --- alıntı ---

    "ünal aysal döneminde kulüp duvara tosladi"
    en çok tartışılan isim ünal aysal. aysal için neler söyleyeceksiniz?
    - h.f.: ünal aysal dönemi kulübün duvara tosladığı dönemdir. tek başarısı teknik ekibin ve futbolcuların kazandırdığı üst üste iki şampiyonluktur. o başarının mimarı da g.saray’da efsaneleşmiş fatih terim’i şahsi kapris ve egoizmi yüzünden ayrılmasına neden olarak gölgeledi.
    o devirdeki profesyonellerin, maaş ve masraflarına, menajerlere ödenen komisyonlara, seyahat giderlerine ödenen fahiş bonservis bedellerine bakarsanız bazı şeyleri daha iyi anlarız. çok yüksek bedellerle kısa sürede başarısız iki teknik direktörle anlaşıldı. hiç kimsenin fikir ve tavsiyelerini dikkate almadan bruno gibi bir salgını (ribery olayının yaratıcısı) kulübün içinde görevlendirerek orada kulübe hizmet verenleri küçülttü. kendisinin kulübe herhangi bir maddi katkısı da olmadı.
    üzülerek söylüyorum, ibra ederek yanlış yaptık. drogba’nın transferini 10 milyon euro olduğu söylendi. futbolcunun ifadesi cebine 6 milyon girdiği yönünde... geri kalan 4 milyon euro kimin cebine girdi?
    --- alıntı ---

    sayın aysal, bugünkü mali kongreye katılır ve bu iddiaya mantıklı bir cevap verir umarım.

    samimi olarak söylüyorum, aysal'ın bu kulüpte saygınlığını yitirmesine gönlüm razı olmaz.

    ancak şunu şimdiden söyleyeyim; bu gök kubbe altında yapılan hiçbir yanlış gizli kalmaz ve kalmayacaktır. bir gün herkesin karnesi önüne konulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın