resim
Eren Albayrak
Takım:Bodrum FK
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 39
    avrupa'ya gidemeyecek bir takımız. telles gibi bir sol beki 8 milyon euro'ya sattıktan sonra kendisini bonservisi olmadan alabiliriz. avrupa'ya gidemediğimiz dönemde sol beki carole ile birlikte götürebilir belki.

    burada iki nokta önemli.
    birincisi, eren albayrak'a verilecek maaş, sözleşmenin 2+2 yıllık opsiyon şeklinde olması ve imza parası. 450-600 bin euro arası maaş, maksimum 50-100 bin euro imza parasıyla gelecekse buyursun gelsin. 2+2 de şu iş için önemli, 500.000'den sözleşme yapsak ve 4 senelik yapsak bu kontratı, eren de tarık çamdal gibi çıkarsa galatasaray'a gelince, 500.000 x 4 = 2 milyon euro zarar etmiş oluruz. satarken de sıkıntı yaşayabiliriz.

    2+2 ise güzel olur. galatasaray galatasaraydır. form geçici, klas kalıcıdır. 500-600 bin euro gibi rakamlar büyük rakamlar bence. marcelo'yu almıyoruz sonuçta oraya. galatasaray eren'i istiyorsa, eren galatasaray'ı daha çok istemelidir. gelir, oynarsa önünde 5-6 sene bu takımın asıl sol beki olma şansı olur, hatta avrupa'da oynama hedefi varsa bize para kazandırarak orada da oynayabilir.

    ikinci mevzu da şu, orhan atik sayesinde gördük gerçi, bu altyapı ne yapıyor yahu ?
    yedek sol bek çıkaramadık, yedek forvet çıkaramadık, yedek oyuncu bile çıkaramadık neredeyse altyapıdan. taraftar genç oyuncu görmek istiyor, piyasada yoklar.

    neden yoklar ? orhan atik sayesinde gördük biraz biraz.
    şu altyapıya bir el atın artık, yeter.
    en azından yedek beklerimizi oradan çıkartalım yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın